Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Abree | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,708
113
İyide yıllar önce açılmış hesap kaç telefon değişti yeni açmışım gibi konuşuyorsun zaten hesabım onaylı hesaptı. Nereden çıktıysa çekim yapmak istediğimde kimlik onayı istedi.kayyumdam sonra Yeni çıkmış sanırım bu
E yani işte biliyorsum ama bilmemiş gibi davranıyorsun abe sen onu bunu boşver e mail at anca öyle halledersin hesabını en son kapanıp açıldı hizmet şartları değişmiş demek ki sende bu poxluk yapmışsın yani uzun lafın kısası e mail at derdini anlat hatta numaralari bile var ara yarın görüş daha ne diyeyim zaten zor yazıyorum hastayım bir de sen beni hasta etme

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,463
13,364
113
E yani işte biliyorsum ama bilmemiş gibi davranıyorsun abe sen onu bunu boşver e mail at anca öyle halledersin hesabını en son kapanıp açıldı hizmet şartları değişmiş demek ki sende bu poxluk yapmışsın yani uzun lafın kısası e mail at derdini anlat hatta numaralari bile var ara yarın görüş daha ne diyeyim zaten zor yazıyorum hastayım bir de sen beni hasta etme
Geçmiş olsun aradım mesai bitmiş Sabah 9 da diyor. Sanki resmi kurum mk

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,543
59,870
113
Geçmiş olsun kardes

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,463
13,364
113
Mesai saati bitmiş abe senin kumar krizin tutmuş anlaşılan 🤣🫡
9 gibi aradım cevap veren yoktur operatör yönlendiriyor hesabınız kalıcı kapandı mailinize iade talebi için bi e-posta göndereceğiz ona karşılık verip isim soyisim IBAN no banka adı yazıp gönder dediler değerlendirecek diyor bakalım. Mail geldi cevap yazdık gönderdik bakalım.

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,771
2,326
113
9 gibi aradım cevap veren yoktur operatör yönlendiriyor hesabınız kalıcı kapandı mailinize iade talebi için bi e-posta göndereceğiz ona karşılık verip isim soyisim IBAN no banka adı yazıp gönder dediler değerlendirecek diyor bakalım. Mail geldi cevap yazdık gönderdik bakalım.
Gelir lo paran kalmaz ama azrail duyması oyar valla😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...