CumaNbaler ne zamana başlıyor.. all star arası oldu
CumaNbaler ne zamana başlıyor.. all star arası oldu
Paran yanar işallah metin g.😂Kızdım
Yandı mk paparada 21k kaldı hesabı kapatmoslaParan yanar işallah metin g.😂
Nasıl yaniYandı mk paparada 21k kaldı hesabı kapatmosla
Kapatmışlar hesabınıNasıl yani
Beter olsun pust😂😂😂Kapatmışlar hesabını
Dün kulisbetten 21k çektim 9 parça halinde gönderdiler. Papara dan ibana Çekeyim dedim hesap onayı istedi telefonda NFC özelliği yoktu yapamadım bugün akşam arkadaşın telden yapayım dedim hesap kapanmışNasıl yani
Nasıl kapanır senden izinsizDün kulisbetten 21k çektim 9 parça halinde gönderdiler. Papara dan ibana Çekeyim dedim hesap onayı istedi telefonda NFC özelliği yoktu yapamadım bugün akşam arkadaşın telden yapayım dedim hesap kapanmış
Sikayet ettim😂Nasıl kapanır senden izinsiz
Dur xalo adamın morali bozuktur şimdiSikayet ettim😂
Bilmiyorum anlamadım gittiNasıl kapanır senden izinsiz
Sen kendi telefonundan üye olup başka telefondan onay yaptın ya ip cakismasi oldu büyük ihtimal bu yüzden kaynaklandı benceBilmiyorum anlamadım gitti
Onay yapamadım ki. Yapmak için arkadaşın telefonuna papara indirdim direkt bu mesaj yazdıSen kendi telefonundan üye olup başka telefondan onay yaptın ya ip cakismasi oldu büyük ihtimal bu yüzden kaynaklandı bence
MutemelSen kendi telefonundan üye olup başka telefondan onay yaptın ya ip cakismasi oldu büyük ihtimal bu yüzden kaynaklandı bence
@kadircan4747 bunu yazdıktan sonra minas 14-25 seri yedi peri kaybetti 😂😂Minas 2. Çeyrek kazanır 1.75 ti kaçtı mk
Allah'tan kuponlar sonuçlanmadı siteye boşuna sövdük@kadircan4747 bunu yazdıktan sonra minas 14-25 seri yedi peri kaybetti 😂😂
Şansın açık slota gir hemen ahahahaAllah'tan kuponlar sonuçlanmadı siteye boşuna sövdük
Tamam hesabı kendi telefonundan açmışsınOnay yapamadım ki. Yapmak için arkadaşın telefonuna papara indirdim direkt bu mesaj yazdı
İyide yıllar önce açılmış hesap kaç telefon değişti yeni açmışım gibi konuşuyorsun zaten hesabım onaylı hesaptı. Nereden çıktıysa çekim yapmak istediğimde kimlik onayı istedi.kayyumdam sonra Yeni çıkmış sanırım buTamam hesabı kendi telefonundan açmışsın
Ama onay yapmak için arkadaşınin telefonundan girip onay yapmak için giriş yapınca kapatmış sen papara ya email at durumun neyden kaynaklandığını sor abe geçmiş olsun gitti lahmacun fırını