Öyle dedilerse gönderirler ama bir daha bulaşma kolay kolay dost. Yanlışlıkla yüksek vursan mümkün değil çekemezsinİşalla bu sefer Kulp bulamazlar
Öyle dedilerse gönderirler ama bir daha bulaşma kolay kolay dost. Yanlışlıkla yüksek vursan mümkün değil çekemezsinİşalla bu sefer Kulp bulamazlar
Sen müsaitsen senin siteden oynayalım . @Beşiktaş a gönderemedik üzüldümÖyle dedilerse gönderirler ama bir daha bulaşma kolay kolay dost. Yanlışlıkla yüksek vursan mümkün değil çekemezsin
Est dost düşünmen yeter fazlası ile dağıttım zatenSen müsaitsen senin siteden oynayalım . @Beşiktaş a gönderemedik üzüldüm![]()
Dost fix 500 civarı kasam olursa betbox'dayim ben. 500 e çark kodu veriyor. Bazen 2₺ den 200 spin çıktığı oluyorm cevrimsiz. Üzeri yatırımlarda belli başlı sitelerde oynamak gerek. Şu ara tartismasiz Galabeti tavsiye ederim. 160i yatırıma 450 çektik dostun biri. Sıfır sıkıntı çatır çatır ödedilerSen müsaitsen senin siteden oynayalım . @Beşiktaş a gönderemedik üzüldüm![]()
Okanim sağlam site kalmadı oiyasada beÖyle dedilerse gönderirler ama bir daha bulaşma kolay kolay dost. Yanlışlıkla yüksek vursan mümkün değil çekemezsin
Bende acicam dost 500 e katlarsak ulaşırızEst dost düşünmen yeter fazlası ile dağıttım zaten
Galabet müko. Tek geçerim bu aralar. 1x, gala, tumbet devamOkanim sağlam site kalmadı oiyasada be![]()
Betbox da yüksek yatırmda pas çıkıyor hep bende 10k yatırıyorum pas çıkıyor 500 yatırıyorum defalarca 200-250 spin çıktıDost fix 500 civarı kasam olursa betbox'dayim ben. 500 e çark kodu veriyor. Bazen 2₺ den 200 spin çıktığı oluyorm cevrimsiz. Üzeri yatırımlarda belli başlı sitelerde oynamak gerek. Şu ara tartismasiz Galabeti tavsiye ederim. 160i yatırıma 450 çektik dostun biri. Sıfır sıkıntı çatır çatır ödediler
Yüksek yatırım için başka site yazmışım zaten dost. Ufaktan başlayıp yükselmek için kullanilabilirBetbox da yüksek yatırmda pas çıkıyor hep bende 10k yatırıyorum pas çıkıyor 500 yatırıyorum defalarca 200-250 spin çıktı
Dost olur mu öyle şey bizi boşver sıkıntısız ödesinde gerisini boşverBu sefer de yöntem beğenmemişler yine verdim çekim tslebi.. bekleyen arkadaşlar kusura bakmasın benim elimde olan bi durum değil maalesef
Kazasız belasız gelsin deBu sefer de yöntem beğenmemişler yine verdim çekim tslebi.. bekleyen arkadaşlar kusura bakmasın benim elimde olan bi durum değil maalesef
BeklemedeBeklemede yazana kadar sıkıntı
Daim olsun dostÖdendi beyler gönderimleri yapıyorum gelicem birazdan
bo lşans kralTüm ödemeler yapıldı. Yeni kupon loadingg