Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling abree | Kasa 2500 Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,606
5,288
113
Bu kulisbet 4-5 sene önce 1k yi 10 yaptım çekimi red edip bakiyemi sildiler sebep masa tenisi oynamış olmammis. Neyseki başkan devreye girdi zar zor aldım onu da 10 gün boyunca 1k seklinde ödediler ama hepsini çektim o günden beri 5 kere yatırım yapmadan da çekim yaptım bonuslardan hiç bir zamanda yatırım yapmayacağım

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,903
15,208
113
Sen müsaitsen senin siteden oynayalım . @Beşiktaş a gönderemedik üzüldüm :)
Dost fix 500 civarı kasam olursa betbox'dayim ben. 500 e çark kodu veriyor. Bazen 2₺ den 200 spin çıktığı oluyorm cevrimsiz. Üzeri yatırımlarda belli başlı sitelerde oynamak gerek. Şu ara tartismasiz Galabeti tavsiye ederim. 160i yatırıma 450 çektik dostun biri. Sıfır sıkıntı çatır çatır ödediler

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,606
5,288
113
Dost fix 500 civarı kasam olursa betbox'dayim ben. 500 e çark kodu veriyor. Bazen 2₺ den 200 spin çıktığı oluyorm cevrimsiz. Üzeri yatırımlarda belli başlı sitelerde oynamak gerek. Şu ara tartismasiz Galabeti tavsiye ederim. 160i yatırıma 450 çektik dostun biri. Sıfır sıkıntı çatır çatır ödediler
Betbox da yüksek yatırmda pas çıkıyor hep bende 10k yatırıyorum pas çıkıyor 500 yatırıyorum defalarca 200-250 spin çıktı

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,495
10,682
113
Kazanan arkadaşlar da takip edebilir bu arada. Yine bi kazanç olabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...