- 23,130
- 5,462
- 113
Ya sen rahat ol zaten öyle de böylede gelecek ilk yarıdan geleceğini düşünüyorum ben zatenhaydi haydi bol şans enerji valla takip edilen arkadaşlar çok moral veriyor bana daha fazla inanıyorum yani
Ya sen rahat ol zaten öyle de böylede gelecek ilk yarıdan geleceğini düşünüyorum ben zatenhaydi haydi bol şans enerji valla takip edilen arkadaşlar çok moral veriyor bana daha fazla inanıyorum yani
Sağ ol reis senin de bahtın açık olsun bol şansDaha iyi olmuş kg arsenal a hedefine ulasiyon izliyorum şansın bahtın bol olsun
gelecek umarımBende hepsi 2.5 üst dedim iki geldi iki kaldı
İngiltere 25'ten sonra açılıyor sığdırabilirler ilk yarıya hadi bakalımYa sen rahat ol zaten öyle de böylede gelecek ilk yarıdan geleceğini düşünüyorum ben zaten
Bir şekilde atarlar diye düşünüyorum umarımLiverpool at olum ya
İnşallah dost hepimizin ki gelsin benim ki ufak gün kurtamacagelecek umarım
bol şans hocamİnşallah dost hepimizin ki gelsin benim ki ufak gün kurtamaca
Aynen bende öyle düşünüyorum karşılıklı arda arda atıyorlar dk 33 1-0 37 1-1 wonnn meselaİngiltere 25'ten sonra açılıyor sığdırabilirler ilk yarıya hadi bakalım
umarım hocam çok iyi kaçtı az önce yaİlk golü liverpool aticak görürsünüz
aynen öyleAynen bende öyle düşünüyorum karşılıklı arda arda atıyorlar dk 33 1-0 37 1-1 wonnn mesela
İyi kapatabiliyorlar maçı bu maç vurdukları gol yedikleri karşı atakları da gol olsun 😄Arsenal ilk golü yese atar ama Arsenal ilk golü atarsa sıkıntı 1-0 2-0 bitirir maci
Yenebilir bile bana göre tabiumarım hocam çok iyi kaçtı az önce ya
Iy en kötü 1 ciksaİyi kapatabiliyorlar maçı bu maç vurdukları gol yedikleri karşı atakları da gol olsun 😄
Of yaaboş kaleye aşırtma direkten döndü Liverpool gol sandım ya