- 5,776
- 1,249
- 113
1-2 Madrid
İyi başladı Arsenal atsın bir tane topu Liverpool'da görelim birazArsenal kaçırdı
Arsenal1.sayfadaki kupon mu oynadın aga
Liverpool atarsa kupon gelir agayok kanka oradan Real'i KG'ye çevirmiştim
geldi geldiReal attı ikiyi bir tanede yer gibi
Aynen katılıyorum sanaİyi başladı Arsenal atsın bir tane topu Liverpool'da görelim biraz
Real iki atınca yine ümidim vardı tabi ama ufaktan bir moralim bozuldu bir de turu geçerden çevirmiştim Sörloth bir olmadı iki olmadı üçüncüde artık attı kafaylaAthletico salla 1 tane be
yok hocam değiştirdik onu beşinci sayfada falan paylaştım kg girdikTuru geçer oynamış adam reale
Türkiye Ligi'ne gelmesi imkansız adamın ya. Real stoperlerine bile ne baskınlık kurduReal iki atınca yine ümidim vardı tabi ama ufaktan bir moralim bozuldu bir de turu geçerden çevirmiştim Sörloth bir olmadı iki olmadı üçüncüde artık attı kafayla
belkide 2-2 olacak turu Atletico geçecek geldi çok şükür Arsenal de var olsun kazansın şu kuponyok kanka oradan Real'i KG'ye çevirmiştim
Hadi bol şans dost güzel olduatletico kg geldi ne oynadın bilmiyorum da real turlar yerine gole git dedim atl atmadıkça gerilmiştim. Umarım arsenal da üst gelir
haydi haydi bol şans enerji valla takip edilen arkadaşlar çok moral veriyor bana daha fazla inanıyorum yaniArsenal liver kaldi
aynen öyle inşallah Arsenal maçı sıradabelkide 2-2 olacak turu Atletico geçecek geldi çok şükür Arsenal de var olsun kazansın şu kupon
Live maci hizli ama gol gelmiyor gol gelse erkendenReal iki atınca yine ümidim vardı tabi ama ufaktan bir moralim bozuldu bir de turu geçerden çevirmiştim Sörloth bir olmadı iki olmadı üçüncüde artık attı kafayla
Daha iyi olmuş kg arsenal a hedefine ulasiyon izliyorum şansın bahtın bol olsunyok kanka oradan Real'i KG'ye çevirmiştim
İnanıyorum hocam hep beraber haydi@flacssoNN Atletico atar dedim . Şimdi sıra Liverpoolda o da yazacak rahat ol