- 2,475
- 1,956
- 113
kanka ne zaman güvendiysem hep büyük kupon da patlattı beniBol sansin olsun dostum ama reale güvenilmiyor genelde haberin olsun
kanka ne zaman güvendiysem hep büyük kupon da patlattı beniBol sansin olsun dostum ama reale güvenilmiyor genelde haberin olsun
milan kazanır mı yaniÜstüne Milan maçını ekleme fikrine ne diyorsun Reali de kg yapıp
real öyle döndürücem gibiReal Madrid maçına kg var daha mantıklı İngiltere ligi ise baronlarin ligi patlarsa sayetki arsenalden patlayabilir
Yenilersinvar o evde merak etme 😉
Evet cazip bir maç ama tabiiki o maçı şimdi yeni farkettim çok eksik sakat var mı bakmak gerekmilan kazanır mı yani
Bol şansDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Ben de fark etmemişim nkunku yok sadeceEvet cazip bir maç ama tabiiki o maçı şimdi yeni farkettim çok eksik sakat var mı bakmak gerek
Öyle dost saçma sapan manevilik yaratiyorlarbenim düşüncem tamamen haram para helal para diye birşey yok ,akıl kullanıyosun karar veriyosun paranı riske ediyosun kazanırsan haklı kazanç, kaybedersen sağlık olsun denir? ms.500 -600yılında yaşamıyoruz yıl 2025 günümüz şsrtları hayat tarzları ilk çağdakiler gibi değil
O da fenerde büyük ihtimal zaten Milan için olmasa da olurBen de fark etmemişim nkunku yok sadece
aynen öyle bakalım oran iyiyse bi bakıcamO da fenerde büyük ihtimal zaten Milan için olmasa da olur
Tahminim kaçakta 1.50 vardıraynen öyle bakalım oran iyiyse bi bakıcam
real kgye ne diyosunSaglam kupon yapıştır. gelir
1.47Tahminim kaçakta 1.50 vardır
Şimdi üstüne kazanır 1,5 üst 4,5 alt ekle derdim de orası İtalya o ligde o 1,5 üst veya 4,5 alt her an tehlikeli
2 tane 2 oran maç daha ekle galeri açarsın ashshshshshsh2 maç daha koy milyona tamamla araba alırsın
gelir diyorum. turu gecer secenegı de diger tüm seneceklerden de daha mantıklı..real kgye ne diyosun