Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 50.000₺ Kupon / flacssoNN

Kupon Miktarı
50.000
Kupon Oranı
3.34

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,502
1,491
113
Maçlar da garanti diye bir şey yok dost üst diyon var oluyor var diyon üst oluyor bazen üst oynuyorsun maç 1-1 bitiyor ceske var oynasaydım diyorsun
Daha analiz edilebilir bir şey ama, slotun neresini analiz edeceksin mesela

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,337
6,124
113
benim düşüncem tamamen haram para helal para diye birşey yok ,akıl kullanıyosun karar veriyosun paranı riske ediyosun kazanırsan haklı kazanç, kaybedersen sağlık olsun denir? ms.500 -600yılında yaşamıyoruz yıl 2025 günümüz şsrtları hayat tarzları ilk çağdakiler gibi değil

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,050
2,091
113
Bol bol şanslar dost inşallah gelir kupon güzel kafama yattı Madrid turu atlar rahat Liverpool son zamanlarda kötü gidiyor ama gol atmadan bitirmez maçı

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,684
8,150
113
Daha analiz edilebilir bir şey ama, slotun neresini analiz edeceksin mesela
Yav ne analizi ağa analizmi kalmış son 1 aydır tekten yaptığım kuponları atayım aralarındaki maçların hepsi üst bitiyor biz oynuyoruz alt bitiyor örnek dünkü aston villa maçı arlarındaki maçlar üst ben oynadım gol olmadı

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,473
1,956
113
benim düşüncem tamamen haram para helal para diye birşey yok ,akıl kullanıyosun karar veriyosun paranı riske ediyosun kazanırsan haklı kazanç, kaybedersen sağlık olsun denir? ms.500 -600yılında yaşamıyoruz yıl 2025 günümüz şsrtları hayat tarzları ilk çağdakiler gibi değil
katılıyorum hocam

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,542
5,839
113
Dostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?

Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Atletico hem ters takım real de çok cetrefelli 2.5 daha iyi

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,502
1,491
113
Yav ne analizi ağa analizmi kalmış son 1 aydır tekten yaptığım kuponları atayım aralarındaki maçların hepsi üst bitiyor biz oynuyoruz alt bitiyor örnek dünkü aston villa maçı arlarındaki maçlar üst ben oynadım gol olmadı
O maçta da dimdirekt löps diye son maçlarına bakıp oynamışsın analiz o mu 2,5 üst ile 2,5 alt oranı sabit olan maçta zaten bir sorun olduğu belli değil mi

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,982
577
113
Atletico reale sürekli ters gelen takım liverpolda o eksiklerle 1 gol atamaz bence çok riskli

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,473
1,956
113
Atletico reale sürekli ters gelen takım liverpolda o eksiklerle 1 gol atamaz bence çok riskli
Atlético yorumuna katılıyorum ama Arsenal'da böyle maçlarda saçmalayan bir takım Premier League derbileri biraz enteresan oluyor Liverpool yeni meselede bir gol atabileceğini düşünüyorum ama real riskli

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,295
1,996
113
Dostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?

Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Babuş A Madrid bence geçer turu Arsenal macida tekliheli son paransa basma at bı tane baskete katla iki maça

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,982
577
113
Atlético yorumuna katılıyorum ama Arsenal'da böyle maçlarda saçmalayan bir takım Premier League derbileri biraz enteresan oluyor Liverpool yeni meselede bir gol atabileceğini düşünüyorum ama real riskli
Valla bana göre bu maçta tek çıkar yol arsenal 1.5 üstü

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,502
1,491
113
Liverpool gol atar atamaz diyemem ama biraz ıkınarak atabilir ç