- 2,502
- 1,491
- 113
Daha analiz edilebilir bir şey ama, slotun neresini analiz edeceksin meselaMaçlar da garanti diye bir şey yok dost üst diyon var oluyor var diyon üst oluyor bazen üst oynuyorsun maç 1-1 bitiyor ceske var oynasaydım diyorsun
Daha analiz edilebilir bir şey ama, slotun neresini analiz edeceksin meselaMaçlar da garanti diye bir şey yok dost üst diyon var oluyor var diyon üst oluyor bazen üst oynuyorsun maç 1-1 bitiyor ceske var oynasaydım diyorsun
hadi bakalım umarımLiverpol atarsa kupon. Rahat gelir
premier lig derbileri biraz garip geçiyo real sıkıntı ama evetArsenal maçıda sıkıntı liverpool top oynamıyor ama real daha sıkıntı.
nolurdu50 tl dan 1000 tur slot atardım
Yav ne analizi ağa analizmi kalmış son 1 aydır tekten yaptığım kuponları atayım aralarındaki maçların hepsi üst bitiyor biz oynuyoruz alt bitiyor örnek dünkü aston villa maçı arlarındaki maçlar üst ben oynadım gol olmadıDaha analiz edilebilir bir şey ama, slotun neresini analiz edeceksin mesela
anladım dost haklılık payınvarYine rela kupa maçı zor maç. Liverpool kötü gol atmazsa şaşırmamak lazim. Bu oranı NBA de daha rahat bulursun
bakalım olabilirİki gün bekle güzel maçlar var
Şansa diyip vururdum slota kendi adıma konuştumnolurdu
katılıyorum hocambenim düşüncem tamamen haram para helal para diye birşey yok ,akıl kullanıyosun karar veriyosun paranı riske ediyosun kazanırsan haklı kazanç, kaybedersen sağlık olsun denir? ms.500 -600yılında yaşamıyoruz yıl 2025 günümüz şsrtları hayat tarzları ilk çağdakiler gibi değil
tam böyle düşünüyorumBol bol şanslar dost inşallah gelir kupon güzel kafama yattı Madrid turu atlar rahat Liverpool son zamanlarda kötü gidiyor ama gol atmadan bitirmez maçı
Atletico hem ters takım real de çok cetrefelli 2.5 daha iyiDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
O maçta da dimdirekt löps diye son maçlarına bakıp oynamışsın analiz o mu 2,5 üst ile 2,5 alt oranı sabit olan maçta zaten bir sorun olduğu belli değil miYav ne analizi ağa analizmi kalmış son 1 aydır tekten yaptığım kuponları atayım aralarındaki maçların hepsi üst bitiyor biz oynuyoruz alt bitiyor örnek dünkü aston villa maçı arlarındaki maçlar üst ben oynadım gol olmadı
kg?Atletico hem ters takım real de çok cetrefelli 2.5 daha iyi
Atlético yorumuna katılıyorum ama Arsenal'da böyle maçlarda saçmalayan bir takım Premier League derbileri biraz enteresan oluyor Liverpool yeni meselede bir gol atabileceğini düşünüyorum ama real riskliAtletico reale sürekli ters gelen takım liverpolda o eksiklerle 1 gol atamaz bence çok riskli
Babuş A Madrid bence geçer turu Arsenal macida tekliheli son paransa basma at bı tane baskete katla iki maçaDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Valla bana göre bu maçta tek çıkar yol arsenal 1.5 üstüAtlético yorumuna katılıyorum ama Arsenal'da böyle maçlarda saçmalayan bir takım Premier League derbileri biraz enteresan oluyor Liverpool yeni meselede bir gol atabileceğini düşünüyorum ama real riskli