- 16,683
- 8,150
- 113
Eee bugünden bi kupon yap o zaman dost analiz nasıl oluyor görelim o zamanO maçta da dimdirekt löps diye son maçlarına bakıp oynamışsın analiz o mu 2,5 üst ile 2,5 alt oranı sabit olan maçta zaten bir sorun olduğu belli değil mi
Eee bugünden bi kupon yap o zaman dost analiz nasıl oluyor görelim o zamanO maçta da dimdirekt löps diye son maçlarına bakıp oynamışsın analiz o mu 2,5 üst ile 2,5 alt oranı sabit olan maçta zaten bir sorun olduğu belli değil mi
Bugün ki maçlara kupon yaparım ama çok basit rafine maçlar şimdi söylesem derler oooo çok büyük analiz vs asjsjsjsjsjjsjEee bugünden bi kupon yap o zaman dost analiz nasıl oluyor görelim o zaman
Sende 1.20 1.30 lük maçları paylaşmaBugün ki maçlara kupon yaparım ama çok basit rafine maçlar şimdi söylesem derler oooo çok büyük analiz vs asjsjsjsjsjjsj
PSG Marsilya kg real Atletico kgDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Sabahtan analiz yapmıştım al atıyorumSende 1.20 1.30 lük maçları paylaşma
El araba fiyatlarına da bak derimDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Bol şanslarSabahtan analiz yapmıştım al atıyorum
iki maçı da kg mi yapsam diyorumBabuş A Madrid bence geçer turu Arsenal macida tekliheli son paransa basma at bı tane baskete katla iki maça
İki maçı da kg mi yapsam diyorumValla bana göre bu maçta tek çıkar yol arsenal 1.5 üstü
bencedeLiverpool gol atar atamaz diyemem ama biraz ıkınarak atabilir ç
Bol sansin olsun dostum ama reale güvenilmiyor genelde haberin olsunDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
kgye çevirmek var aklımdaAtletico real maçları sürekli kg oluyor iki tarafında savunma arızayken oynayıp geçmek lazım
edicem hocam bende50k gitse 1100 dolar kaybetmiş olursun. Bir şey değil. Ben olsam risk ederdim
Real maçına kg yapıcma gibi ama marsilyayı sevmem bana ters geliyorPSG Marsilya kg real Atletico kg
var o evde merak etme 😉El araba fiyatlarına da bak derim
Psg mbappe gittikten sonra cok gol atmaya basladi realde az gol atmaya basladiReal maçına kg yapıcma gibi ama marsilyayı sevmem bana ters geliyor
Üstüne Milan maçını ekleme fikrine ne diyorsun Reali de kg yapıpkgye çevirmek var aklımda