Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 50.000₺ Kupon / flacssoNN

Kupon Miktarı
50.000
Kupon Oranı
3.34

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Dostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?

Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Bol şanslar ama NBA 2 üst maçı bulmak daha iyi gibi

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,473
1,956
113
Kral öncelikle bol şans iyi hoş da son yazdıkların yıllar önce Cem Yılmazın Talk showunda anlattığı büyük ikramiye size çıksa ne yapardınız kısmı gibi olmuş fakirlere verirdim diyenler için Allaha yaranmaya çalışıyor demişti aklıma o geldi kader bu ne olacağı belli olmaz içini ferah tut değilse de oynama, bol şanslar tekrardan umarım gelir :)
Hahahahah reis bol şans hepimize

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,592
2,097
113
Dostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?

Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Liverpol atarsa kupon. Rahat gelir

@Orhanhisar70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,271
2,127
113

İki gün bekle güzel maçlar var

Nihat5561

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,055
1,846
113

Bol şanslar Zor maçlar dost

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,684
8,150
113
Akıl kârı bir iş değil bir kere bile spine girmeyip ara ödeme de yapmayınca o 50K yı unut
Maçlar da garanti diye bir şey yok dost üst diyon var oluyor var diyon üst oluyor bazen üst oynuyorsun maç 1-1 bitiyor ceske var oynasaydım diyorsun