- 2,473
- 1,956
- 113
virusbetten oynıcaz o da yok 😀😀Gelmez ise kayıp bonusu ile bisiklet alırsın
virusbetten oynıcaz o da yok 😀😀Gelmez ise kayıp bonusu ile bisiklet alırsın
sağol hocam senindeBol şans umarım yüzün güler dostum
Sabırsız olma dost . inceden inceden devam .Kral orası doğru da elime geçiyor tabi elime geçiyor diye çar çur etmek mantıklı değil ama işte taşıtsızlığın sabırsızlığı da var üzerimde
tek maça denenir mi pekiGelebilir ama son kurşun atılacak kupon bu kupon değil kankam
mbappe de eksik korkutuyo realAtletico. Real kupa maçlarında atletico hep iyi oynar
Bol şanslar ama NBA 2 üst maçı bulmak daha iyi gibiDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Hahahahah reis bol şans hepimizeKral öncelikle bol şans iyi hoş da son yazdıkların yıllar önce Cem Yılmazın Talk showunda anlattığı büyük ikramiye size çıksa ne yapardınız kısmı gibi olmuş fakirlere verirdim diyenler için Allaha yaranmaya çalışıyor demişti aklıma o geldi kader bu ne olacağı belli olmaz içini ferah tut değilse de oynama, bol şanslar tekrardan umarım gelir![]()
Liverpol atarsa kupon. Rahat gelirDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Arsenal maçıda sıkıntı liverpool top oynamıyor ama real daha sıkıntı.mbappe de eksik korkutuyo real
umarım kralMadrid biraz riskli geldi umarım hedefine ulaşır alırsın motoru
o da doğru bi 20-30 kaybettik onun hengamesi varSabırsız olma dost . inceden inceden devam .
nba severim çokta kazanırım ama bazen çok saçmalıyolarBol şanslar ama NBA 2 üst maçı bulmak daha iyi gibi
Real maçına kg de denenebiliro da doğru bi 20-30 kaybettik onun hengamesi var
Akıl kârı bir iş değil bir kere bile spine girmeyip ara ödeme de yapmayınca o 50K yı unut50 tl dan 1000 tur slot atardım
Yine rela kupa maçı zor maç. Liverpool kötü gol atmazsa şaşırmamak lazim. Bu oranı NBA de daha rahat bulursunnba severim çokta kazanırım ama bazen çok saçmalıyolar
İki gün bekle güzel maçlar varDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Bol şanslar Zor maçlar dostDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Maçlar da garanti diye bir şey yok dost üst diyon var oluyor var diyon üst oluyor bazen üst oynuyorsun maç 1-1 bitiyor ceske var oynasaydım diyorsunAkıl kârı bir iş değil bir kere bile spine girmeyip ara ödeme de yapmayınca o 50K yı unut