Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2 Defa 35000 TL Gönderildi 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,558
7,333
113
Beyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Bence ne yapmak geliyorsa içinden onu yap kafa karışıklığına gerek yok 🙏

Sabahattinduran123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
646
178
43
Beyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
İade etme

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,316
14,205
113
Sitenin parasını gönder reis garibanlara yardım edecekler o parayla kul hakkına girme

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,927
11,758
113
Belge talep et 24-48 saat incelenecek de 😂

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,300
2,029
113
İade etmicem beyler tehdit ettiler inceden hesabinizj bildirmek zorunda kalırız vs küfür ettim siteye kapattım parayı başka bankaya atıp hesabında kapatirfim o çocukları milyonlar kaybettik 35 k lafını yaptilae imansizlardan jest istesek vermezlerdi. Sağolun yorum yapan fikir verenler.
@Shellac konu kilit dostum

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,153
3,510
113
İade etmicem beyler tehdit ettiler inceden hesabinizj bildirmek zorunda kalırız vs küfür ettim siteye kapattım parayı başka bankaya atıp hesabında kapatirfim o çocukları milyonlar kaybettik 35 k lafını yaptilae imansizlardan jest istesek vermezlerdi. Sağolun yorum yapan fikir verenler.
@Shellac konu kilit dostum
geçmiş olsun. öttürürler .

Azo65

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
57
28
Knk afiyet olsun banada oldu 19 bin iki kere geldi iade etmemi istediler etmedim 9 aydır hicbirseyde olmadı bir kaç kere arıyıp sonra aramiyolar

byvictory123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
652
203
43
Tarafıma para gelmedi de dekont işte gonderdigine dair gondedikten sonra banka ile iletişime geçin de tarafıma ulaşmamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...