- 8,153
- 3,510
- 113
35 bin şu an paramı . kat katını çekmişliğim var benim tümbettenaq 35 bin görseniz ülkeyi terkedeceksiniz iade et diyorsunuz![]()
35 bin şu an paramı . kat katını çekmişliğim var benim tümbettenaq 35 bin görseniz ülkeyi terkedeceksiniz iade et diyorsunuz![]()
Bence ne yapmak geliyorsa içinden onu yap kafa karışıklığına gerek yok 🙏Beyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
bilerek de atmış olabilirler sevinsin gariban diye 😂Yok kral iki ay filan uğramadım eksi filanda olmadı sonra başladım vurmağa 😃
35binin varmı şuan reis ?35 bin şu an paramı . kat katını çekmişliğim var benim tümbetten
İade etmeBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
2 gün önce 25 çektim altın aldım. varsa oynarım yoksa oynamam ben.35binin varmı şuan reis ?
Sitenin parasını gönder reis garibanlara yardım edecekler o parayla kul hakkına girmeBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Ya git vitamin bar ye bisey olmazve + olarak. anan babana bile ulaşırlar bunuda ekleyim mesajıma bunu yasadı bır arkadas. ana babayı bıle konuya dahıl ederler tecrube konusuyor yiğen
Hep onlar mı yapıcak biraz da sen yap 😂Belge talep et 24-48 saat incelenecek de 😂
savas var altın alınır su an. bomba atıldıkca altın yukselıyor.aq her kazananda altın alıyor![]()
Sağol dostum çalışıyorum ben1 kişiye roll bakiyesi atmak istiyorum var mı müsait olan
geçmiş olsun. öttürürler .İade etmicem beyler tehdit ettiler inceden hesabinizj bildirmek zorunda kalırız vs küfür ettim siteye kapattım parayı başka bankaya atıp hesabında kapatirfim o çocukları milyonlar kaybettik 35 k lafını yaptilae imansizlardan jest istesek vermezlerdi. Sağolun yorum yapan fikir verenler.
@Shellac konu kilit dostum
Otturmeyenin anasını s...geçmiş olsun. öttürürler .
Knk afiyet olsun banada oldu 19 bin iki kere geldi iade etmemi istediler etmedim 9 aydır hicbirseyde olmadı bir kaç kere arıyıp sonra aramiyolarBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Reis yinede dikkatli ol tcni falan biliyolar başka skntılı hesablardan para falan gönderirler aciklamayada örgüt falan yazarlar yinede dikkatli olOtturmeyenin anasını s...