- 16,383
- 6,155
- 113
onlarda biraz kendi kaşınmış gibi 2 kere atmış olsa tamam dicemde 6 nedir 😂6-7 sene olmuştur pulibet bana 600 TL'yi 10 defa yolladiydi iyi paraydi 😃
onlarda biraz kendi kaşınmış gibi 2 kere atmış olsa tamam dicemde 6 nedir 😂6-7 sene olmuştur pulibet bana 600 TL'yi 10 defa yolladiydi iyi paraydi 😃
geçen ay bana 1000 tl fazla yollandı. watsaptan rica ettiler bende anında yolladım başı belaya sokamam 1000 tl için. az mıktar ama ugrasırlarsa ibanım polıse kadar gıderYa yoktur öyle bir şey ya
Sorun olmaz reıs olursa benım numaramı ver hallederımBaşına gelen sorun yaşayan oldu mu bu şekilde
Kral papara bildirimi Keleş sesi gibiydi 😃 şimdiki 35 den kat kat kiymetliydi 🤣onlarda biraz kendi kaşınmış gibi 2 kere atmış olsa tamam dicemde 6 nedir 😂
O parayı alamazlar ama Gider hesabını şikayet ederler başını belaya sokma burdakilere bakma pişman olacağın şey yapma hesabını ihbar ettirirler bunlar yaşanmış şeyler adamlar ödemeni yapmış yanlışlık olabilir hemde kazanmamışsın gider başka siteden oynarsın bu siteyle bağlantılı çıkar yine parasını alırlar bir defa betistte başıma geldi 20 k iki defa gönderdiler iade ettim jest olarak direk çekilebir 5k verdilerBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
la hemşo gönder 3 kişi roll acalım sokayom sitelereBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
geri istediler mi bariKral papara bildirimi Keleş sesi gibiydi 😃 şimdiki 35 den kat kat kiymetliydi 🤣
Rüyanda görürsünhep si
la hemşo gönder 3 kişi roll acalım sokayom sitelere
aq 35 bin görseniz ülkeyi terkedeceksiniz iade et diyorsunuzdagıtım yap diyenler ne yasıyor la. adamın bası belayamı girsin . 3 kurus için
Yok kral iki ay filan uğramadım eksi filanda olmadı sonra başladım vurmağa 😃geri istediler mi bari
Ye gitsin kral bi yol olmazBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Hiç bisey olmaz yan sitelerinede yatırım yapma yeterliBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???