Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2 Defa 35000 TL Gönderildi 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,466
11,694
113
Geri gonderirsen sonradan pişman olursun,demedi deme mars bana 2 Sefer 50 k atmisti , geri gönderdim Pisman oldum hicbise olmaz senin hakkin o devam.
Firmaya daha yatırımı kes

Asikral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
527
168
43
Beyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
O parayı alamazlar ama Gider hesabını şikayet ederler başını belaya sokma burdakilere bakma pişman olacağın şey yapma hesabını ihbar ettirirler bunlar yaşanmış şeyler adamlar ödemeni yapmış yanlışlık olabilir hemde kazanmamışsın gider başka siteden oynarsın bu siteyle bağlantılı çıkar yine parasını alırlar bir defa betistte başıma geldi 20 k iki defa gönderdiler iade ettim jest olarak direk çekilebir 5k verdiler

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,222
420
83
hep si
Beyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
la hemşo gönder 3 kişi roll acalım sokayom sitelere

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,614
2,957
113
Aylardır tokatlaniyorsun ne geri gondericeksin bide konu acmissin gönder desek hemen atican geri sanki bak keyfine

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,134
3,495
113
ve + olarak. anan babana bile ulaşırlar bunuda ekleyim mesajıma bunu yasadı bır arkadas. ana babayı bıle konuya dahıl ederler tecrube konusuyor yiğen

alperent038

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
83
43
Ye gitsin kral bi yol olmaz

hikmet1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,147
414
83
Hiç bisey olmaz yan sitelerinede yatırım yapma yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...