- 1,658
- 386
- 83
Yenisi gelecek mi
O yüzden tebrik edip geçeceksin uğraşmayacaksın
Döşeee buraya zerussss@Zerus27 vur masaya kral
Öyle zaten biz makaradayiz dostumuzun kuponu gelmiş garipleri doyurmak sevaptır Ramazan ayında 🙏İçinden geliyorsa zaten dağıtır zorlamanın anlamı yok
Bol şanslarAz önce fotoğraf yükleyemedim sorun var galiba bakım olduğu için.
Real Zaragoza 4 korner atarsa kasa 90 bini aşacak
Real Zaragoza 4 korner yapması lazım
Adama dm atilmis bile son gorulmesi dm kopek baliklari dolu burda sana bana bisey cikmaz uzayalim@Zerus27 vur masaya kral
Geldi kankaa yesillendikkBol şanslar
Tebrikler hayırlı olsun @Zerus27Geldi kankaa yesillendikk
Saat 9 da nba de rol açacakmışAdama dm atilmis bile son gorulmesi dm kopek baliklari dolu burda sana bana bisey cikmaz uzayalim
Kim yazmiss ne ara yazmiss oha beeAdama dm atilmis bile son gorulmesi dm kopek baliklari dolu burda sana bana bisey cikmaz uzayalim
Harbiden Yazmışlar mıKim yazmiss ne ara yazmiss oha bee
Bilmiyom baksana öyle diyorlarHarbiden Yazmışlar mı
La ben ortaya laf attım ahahahaksksjshhsHarbiden Yazmışlar mı
NBA de devam rol açacam takipte kalın 7 kişiye şans parası atacam benim hedef 100 bin üstüydü zaten@Zerus27 kanka devam mı tamam mı
Eyw dost kesene bereket kazancın daim olsun umarım günün güzel geçer 🧿🧿🧿NBA de devam rol açacam takipte kalın 7 kişiye şans parası atacam benim hedef 100 bin üstüydü zaten
BolşansAz önce fotoğraf yükleyemedim sorun var galiba bakım olduğu için.
Real Zaragoza 4 korner atarsa kasa 90 bini aşacak
Real Zaragoza 4 korner yapması lazım
Bol sansNBA de devam rol açacam takipte kalın 7 kişiye şans parası atacam benim hedef 100 bin üstüydü zaten
Ben aldım yerimiNBA de devam rol açacam takipte kalın 7 kişiye şans parası atacam benim hedef 100 bin üstüydü zaten