Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Zerus27 | Kaldığımız Yerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2600
Kupon Oranı
1.90

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,642
2,838
113
Beyler şimdi kimse kimseye para atmak zorunda değil söz verip atmadiysa onun karakteridir bidahakine takip etmezsin o adamı olur biter o yüzden 2.3 kuruş için millete ağız eğmeyin ama son zamanlarda bu çok olmaya başladı konu başlığında yok evet ama adam burda dağıtacam diye yazmış sonra dalga geçer gibi yok dedem yok annem bilmem ne diye bahane üretip insanları kandırıyor burda herkesin demek istediği şey bu şimdi bazı arkadaşlar diyo ya başlıkta yok diye geçen adam başlığa yazdı ferdinyo gelirse 5 kişi 1 k diye orda yazıyordu da ne oldu şimdi gelip burda adam yeniden başladı belki bize düşer diye düşünenler bu yorumu yapıyor kimin ne mal olduğunu görüyoruz çok akıllı sanmayın kendinizi

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,674
7,747
113
Beyler şimdi kimse kimseye para atmak zorunda değil söz verip atmadiysa onun karakteridir bidahakine takip etmezsin o adamı olur biter o yüzden 2.3 kuruş için millete ağız eğmeyin ama son zamanlarda bu çok olmaya başladı konu başlığında yok evet ama adam burda dağıtacam diye yazmış sonra dalga geçer gibi yok dedem yok annem bilmem ne diye bahane üretip insanları kandırıyor burda herkesin demek istediği şey bu şimdi bazı arkadaşlar diyo ya başlıkta yok diye geçen adam başlığa yazdı ferdinyo gelirse 5 kişi 1 k diye orda yazıyordu da ne oldu şimdi gelip burda adam yeniden başladı belki bize düşer diye düşünenler bu yorumu yapıyor kimin ne mal olduğunu görüyoruz çok akıllı sanmayın kendinizi
Bravo

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,096
3,305
113
Dostum senle bende takip ettim . Söz verdin mi yapacaksın o ayrı ama konuda yazmadığı için hiçbirsey olmaz onu demeye çalışıyorum.bir daha takip etme olur biter öyle tâbi

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,642
2,838
113
Dostum senle bende takip ettim . Söz verdin mi yapacaksın o ayrı ama konuda yazmadığı için hiçbirsey olmaz onu demeye çalışıyorum.bir daha takip etme olur biter öyle tâbi
Ya herşeyi geçtim kimse seni zorla rol aç millete para ver diye kafana silah dayamiyor vermiceksen verecem deme öylesine açtık arkadaşlar dağıtım yapmicam takip etmek isteyen varsa etsin de burda insanları salak yerine koymana gerek yokki dedem öldü nenem doğum yaptı diye insanları salak yerine koymaya gerek yok kendinizi küçük düşürüyosunuz geçen ferdinyo o kdar para kazanmadı 5 kişi 1 k diye başlık attı dağıtmadi sabah baktım rol takip ediyordu yani çok takmayın bunlar böyle kendini çok akıllı sanan aptallar yarın 2.3 kuruşluk rol takip eder

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,065
7,933
113
Biz zamanında bu adamın 2-3 rolünü takip ettik hic bir sekilde göndermiyor. Buraya konu acmasinin sebebi site ödemezse millet destek çıkar gibisinden düşünüyor. Sonrada yan yattı çamura battı hesabi. Her adımda parayı yarıya böler rol tekrar baslar. Milyonkez kupon yapsa hepsi kazansa biri kaybetse rol kayıp der çeker gider. Başkası olsa 10 dk da rol bitiriyor kaybetse bile dağıtan karakterli insanlarda yok degil. Kısaca adam var adamcık var. Adamcıkların rolünü takip etmeyin. Kimsenin kaybetmesini istemem ama inşallah kaybeder

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,907
3,243
113
Siz Antepliyi tanımıyorsunuz kardeşim olumsuz yorum yapanlarin hepsinin dagitimla işi yok ki Antepli hayatta dagitmaz para banlanana kadar daha çok görürsünüz böyle konu

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,642
2,838
113
Biz zamanında bu adamın 2-3 rolünü takip ettik hic bir sekilde göndermiyor. Buraya konu acmasinin sebebi site ödemezse millet destek çıkar gibisinden düşünüyor. Sonrada yan yattı çamura battı hesabi. Her adımda parayı yarıya böler rol tekrar baslar. Milyonkez kupon yapsa hepsi kazansa biri kaybetse rol kayıp der çeker gider. Başkası olsa 10 dk da rol bitiriyor kaybetse bile dağıtan karakterli insanlarda yok degil. Kısaca adam var adamcık var. Adamcıkların rolünü takip etmeyin. Kimsenin kaybetmesini istemem ama inşallah kaybeder
Zaten kaybedecek

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,642
2,838
113
1000 mesaj altı bence rol açmasın konu açmasın

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,642
2,838
113
Kaybederse kafami zkim su maça oynayacaktım vay benim ezzek kafam der😀
Valla ben geçen rol açtım 4 gün önce 2 k ile başladım bana 5 k para lazımdı o 2 k da borç almıştım parayı çıkarmak için yani toplam borç 7 k parayı 10 k yaptım çektim geriye 3 k kar kaldı bana 4 kişi 400 yolladım 1400 kaldı bana gönderdiğim para 1600 olsun borcum bitti dedim geriyede sigara param kupon param kaldı yeter dedim bazıları da milyarlar alır 2 kuruş vermez

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,917
1,745
113
Arkadaşlar gün boyu konuya tek mesaj atmadım, arkadaşı saatlerce takip edenlerden biri de bendim.Ben onun ne mal olduğunu sabah anladım dedemin hesap falan derken,zaten antepli nickli diyorlar buna öyleyse zaten konu kapanmıştır.Size tavsiyem bu adamın hiçbir mesajına beğeni veya yorum yapmayın tek başına takılsın forumda,hayalet gibi.

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,674
7,747
113
Arkadaşlar gün boyu konuya tek mesaj atmadım, arkadaşı saatlerce takip edenlerden biri de bendim.Ben onun ne mal olduğunu sabah anladım dedemin hesap falan derken,zaten antepli nickli diyorlar buna öyleyse zaten konu kapanmıştır.Size tavsiyem bu adamın hiçbir mesajına beğeni veya yorum yapmayın tek başına takılsın forumda,hayalet gibi.
@Zerus27 bak canım buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...