- 8,147
- 1,809
- 113
Geldi bile @Zerus27 tebriklerGol kısa sürede gelir
Geldi bile @Zerus27 tebriklerGol kısa sürede gelir
Gelmiş bile 😘😘😘😘Gol kısa sürede gelir
bak konuya geri gelmem yetti göruyon muGelmiş bile 😘😘😘😘
Evet şimdi 10 dakika içinde çok iyi bir NBA alıp tüm kasayı gircem 20k aşsın gelirse inşallahe atmış işte @Zerus27 NBA mi takılcaz
hadi inşallahEvet şimdi 10 dakika içinde çok iyi bir NBA alıp tüm kasayı gircem 20k aşsın gelirse inşallah
Milwuake kazanır.. Tertemiz minnesotada gobertle Edwards yokEvet şimdi 10 dakika içinde çok iyi bir NBA alıp tüm kasayı gircem 20k aşsın gelirse inşallah
Bol şansBeklettim kusura bakmayın incelemem sonucu bunu uygun gördüm
Hayırlısı
Arkadaşlar adam 30 yapmış ama şuan oyunda değil son 2 sayıyı lazım sizce gelir mi böyle şeyin varya şansına off inşallah girer oyunaBeklettim kusura bakmayın incelemem sonucu bunu uygun gördüm
Hayırlısı
Girdi geldi helalArkadaşlar adam 30 yapmış ama şuan oyunda değil son 2 sayıyı lazım sizce gelir mi böyle şeyin varya şansına off inşallah girer oyuna
Wonnn m gArkadaşlar adam 30 yapmış ama şuan oyunda değil son 2 sayıyı lazım sizce gelir mi böyle şeyin varya şansına off inşallah girer oyuna
Tebrikler milwaki bok ismi gibi çok rahat kazanmışMilwuake kazanır.. Tertemiz minnesotada gobertle Edwards yok
Tebrikler 15k dağıtım yakışırBeklettim kusura bakmayın incelemem sonucu bunu uygun gördüm
Hayırlısı
Ne koparsa şairim gönlündenTebrikler 15k dağıtım yakışır