Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurtdışı Hakkında

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,201
14,221
113
Sen biraz dar düşünmüşsun ev sahibinin oglu doktor oldu gencecik çocuk abi ben almanyaya gidicem diye ugrasiyorum diyor paran olsada orta direk tutanamiyor arrik ulkede konu sadece ekonomi degil multeciler yuzinden insanlar mekanda eglenemiyor sahile inemiyor cocuklarini sokaga salamıyor
Bak almanya gidecekmiş diye uğraşıyor diyorsun doktor diyorsun saygı duyarım bu konuyu açan arkadaş dememiş ki Türkiye'de herkese borç taktım evde bile rahat yok mecbur kaçmam lazım diyememişte dolaylı yollardan yazmaya çalışmış. İş için adaletsizlik için gidenlere saygım sonsuz ama kumar sitesinde bu tarz açılan konuların hepsi alınmış borçlar ve ödenmemiş borçlar yüzünden.

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,127
113
Ben Esenyurttayim misal ayiptir soylemesi bok gibi buralar

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,453
4,186
113
Valla imkan olsa bende gidicem ama yok işte kaçak göçekte gidicek bi yol yok gitsekte geri posta lar lar

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
473
113
Ülkede borca batıp, tefecilere ve uçak kuşa kadar borcu olan herkes yurtdışı planları kuruyor , Türkiye'de yaptınız da yurtdışı kaldı dış ülkeler öyle merhamet dolu ülkeler değil bugün Türkiye'de aç kaldım de hangi kapıyı çalsan karnını doyururlar , yabancı ülkelerde aç kaldım de ölsede etini ite köpeğe versek diye beklerler.. yani hayal ettiğiniz gibi olmayacak tez zamanda para bulun borcunuzu ödeyin ve boş hayallere kapılmayın.
şu aç kaldım edebiyatının da artık yeter o siktiminin kapısın açan malların az kafa çalışsa da ülkeyi düşünselerdi çoğunluk bu hale düşmeyecekti başlıcam şu seferberlik cümlelerine yeter aq bizim kadar saçma zamanların savunucusu bi millet daha yoktur

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,516
1,502
113
Sen biraz dar düşünmüşsun ev sahibinin oglu doktor oldu gencecik çocuk abi ben almanyaya gidicem diye ugrasiyorum diyor paran olsada orta direk tutanamiyor arrik ulkede konu sadece ekonomi degil multeciler yuzinden insanlar mekanda eglenemiyor sahile inemiyor cocuklarini sokaga salamıyor
Tam olarak sorun bu ekonomi aslında büyük sorun ama ondan bile büyük sorunlar var bu ülkede. Güvenlik yok kardeşim güvenlik. İnsan kendini sokakta gezerken güvende hissetmiyor ya. Kimse canını sokakta bulmadı hocam ben canımı 3-5 hırtın ne bakıyon davasına veremem yani.

Kimseye borcum harcım yok tefeciye hayatım boyunca bulaşmadım. Bankalara borcum var ama yurtdışına gitme isteğimin onunla alakası yok. Sırbistan falan dedim evet neden çünkü Türkleri artık alırsa öyle ülkeler alır. Almanya İtalya falan nitelikli işçi değilsen yüzüne bile bakmaz

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,201
14,221
113
şu aç kaldım edebiyatının da artık yeter o siktiminin kapısın açan malların az kafa çalışsa da ülkeyi düşünselerdi çoğunluk bu hale düşmeyecekti başlıcam şu seferberlik cümlelerine yeter aq bizim kadar saçma zamanların savunucusu bi millet daha yoktur
Kanka sana Türkiye'de herkesi dolandır , hergün yüz yüze baktığın insanları bile çarp tefecilerden borç al kumar oyna sonra tekrar yeni günde başka birilerinden borç al devam et sonra benim param nerede diye günde onlarca telefon gelince yurtdışına kaç diye baskı mı kuruyorlar, yazdığı ülkelere baksana kardeşim bir insan buralara bile gitmeyi göze aldıysa o insan Türkiye'de bitmiş insandır bunun işle yada ekonomi ile alakası yok

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
473
113
Kanka sana Türkiye'de herkesi dolandır , hergün yüz yüze baktığın insanları bile çarp tefecilerden borç al kumar oyna sonra tekrar yeni günde başka birilerinden borç al devam et sonra benim param nerede diye günde onlarca telefon gelince yurtdışına kaç diye baskı mı kuruyorlar, yazdığı ülkelere baksana kardeşim bir insan buralara bile gitmeyi göze aldıysa o insan Türkiye'de bitmiş insandır bunun işle yada ekonomi ile alakası yok
çok para focus bakıyon ülke cidden özgürlük anlamında çok sıkıntıda steam e kısıt gelecek mi die haber olur mu abi bi ülkede steam ya

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,516
1,502
113
çok para focus bakıyon ülke cidden özgürlük anlamında çok sıkıntıda steam e kısıt gelecek mi die haber olur mu abi bi ülkede steam ya
Tamamen borç dolandırıcılık açısından bakıyo ülkede güvenlik yok steam yasaklanıyo oyun oynayamaz hale gelecek millet hala borç harç tefeci diyo

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,539
1,796
113
Yurtdışında çalışmak şartsız olsa ülkede bir tek insan kalmaz 😄

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,767
2,796
113
Yada türkiye bile bitiyor olmasın kral o boktn gördüğün ülkelerin ekonomi bile bizim ülkeden iyiyse acaba Türkiye bitiyor olamaz mı ne diye insanalri gömüp duruyorsun bı laf vardır kişi kendinden bilir işi diye çok hakimsin bu konulara ya çok dolandırıldı yada çok dolandirdin demezler mi adama

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
473
113
kıssadan hisse TR nin sorunu paradan ziyade hak ve özgürlük bu ülke darboğaza alışkınların ülkesi ama ilk defa bu kadar tepkisiz bir süreç geçiriyor 80 darbesinde askere bile hayır diyen kitlesi olan ülke bu hale gelmiş durumda sorunumuz büyük

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,201
14,221
113
Tamamen borç dolandırıcılık açısından bakıyo ülkede güvenlik yok steam yasaklanıyo oyun oynayamaz hale gelecek millet hala borç harç tefeci diyo
Altını çizdim genel anlamda diyorum haklısınız doğru katılıyorum bende bunaldım İran gribi olmuş başlıyoruz Eyvallah ama sen beni anlamıyorsun konunu
Yada türkiye bile bitiyor olmasın kral o boktn gördüğün ülkelerin ekonomi bile bizim ülkeden iyiyse acaba Türkiye bitiyor olamaz mı ne diye insanalri gömüp duruyorsun bı laf vardır kişi kendinden bilir işi diye çok hakimsin bu konulara ya çok dolandırıldı yada çok dolandirdin demezler mi adama
Dökülüyorsunuz bir bir dökülün..

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,152
4,193
113
bilader senin gibi şeyler söyleyen bi dallama tanıyordum, lavuk gitti o ülkere bi skm yapamadı hepsini denedi 20 yaşında üstüne para verseler binilmeyecek kilidi dahi çalışmayan polo bi arabayla kuryelik yapıyordu bir kaç ülke değiştirdi yakında götüne baka baka geri dönecek, bi vasfın yoksa burada daha çok kazanırsın orada bir şey kazanamazsın burayı kötülüyorsan sen ülke görmemişsin bi git gör yurt dışını hepsi buraya geri dönüyorlar hiç bir ülke sandığınız gibi sizi kollarını açmış beklemiyor, almanya abd harici buradan başka ülkede rahat edemezsiniz hatta sağlık, sosyal yardım konularında burası çok daha iyi

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,890
968
113
Arkadaşlar hepinize selam şansınız bol olsun. Yazı biraz uzun olacak şimdiden söyliyim.

Dayanılacak noktayı geçtiğim için artık yurtdışına çıkma olayını ciddi şekilde düşünmeye başladım. Bu konu hakkında fikir ve yardım almak istedim sizden ondan buraya konu açtım.

Ülkemiz yasaklar ülkesi oldu. Ekonomi sokakların güvensizliği hukuksuzluk gelir eşitsizliği ve daha nice sorun yetmezmiş gibi birde yasaklar geliyor üstüne. Nefes alacak alan bırakmıyolar bu millete çok ciddiyim. Artık nefes bile alamıyoruz yani.

Elimde nitelikli bir meslek yok. 10 seneyi aşkın süredir güvenlik sektöründeyim. Güvenlik, amirlik ve proje müdürlüğü yaptım. En azından balkan ülkeleri (Sırbistan, Bosna Herkes, Romanya) gibi ülkelere gitme durumu olabilir mi acaba? Orada yaşayanlar varsa yorumlarını iletebilir mi?

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Yarım milyon insan senin gibi dunshyi bende dahil

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,820
824
113
bilader senin gibi şeyler söyleyen bi dallama tanıyordum, lavuk gitti o ülkere bi skm yapamadı hepsini denedi 20 yaşında üstüne para verseler binilmeyecek kilidi dahi çalışmayan polo bi arabayla kuryelik yapıyordu bir kaç ülke değiştirdi yakında götüne baka baka geri dönecek, bi vasfın yoksa burada daha çok kazanırsın orada bir şey kazanamazsın burayı kötülüyorsan sen ülke görmemişsin bi git gör yurt dışını hepsi buraya geri dönüyorlar hiç bir ülke sandığınız gibi sizi kollarını açmış beklemiyor, almanya abd harici buradan başka ülkede rahat edemezsiniz hatta sağlık, sosyal yardım konularında burası çok daha iyi
Yurtdışını bi halt zannediyrlar. Bi gezip gelsinler, buranın daha özgür daha yaşanılabilir olduğunu görecekler.