Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurtdışı Hakkında

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,516
1,502
113
Arkadaşlar hepinize selam şansınız bol olsun. Yazı biraz uzun olacak şimdiden söyliyim.

Dayanılacak noktayı geçtiğim için artık yurtdışına çıkma olayını ciddi şekilde düşünmeye başladım. Bu konu hakkında fikir ve yardım almak istedim sizden ondan buraya konu açtım.

Ülkemiz yasaklar ülkesi oldu. Ekonomi sokakların güvensizliği hukuksuzluk gelir eşitsizliği ve daha nice sorun yetmezmiş gibi birde yasaklar geliyor üstüne. Nefes alacak alan bırakmıyolar bu millete çok ciddiyim. Artık nefes bile alamıyoruz yani.

Elimde nitelikli bir meslek yok. 10 seneyi aşkın süredir güvenlik sektöründeyim. Güvenlik, amirlik ve proje müdürlüğü yaptım. En azından balkan ülkeleri (Sırbistan, Bosna Herkes, Romanya) gibi ülkelere gitme durumu olabilir mi acaba? Orada yaşayanlar varsa yorumlarını iletebilir mi?

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,499
31,871
113
Arkadaşlar hepinize selam şansınız bol olsun. Yazı biraz uzun olacak şimdiden söyliyim.

Dayanılacak noktayı geçtiğim için artık yurtdışına çıkma olayını ciddi şekilde düşünmeye başladım. Bu konu hakkında fikir ve yardım almak istedim sizden ondan buraya konu açtım.

Ülkemiz yasaklar ülkesi oldu. Ekonomi sokakların güvensizliği hukuksuzluk gelir eşitsizliği ve daha nice sorun yetmezmiş gibi birde yasaklar geliyor üstüne. Nefes alacak alan bırakmıyolar bu millete çok ciddiyim. Artık nefes bile alamıyoruz yani.

Elimde nitelikli bir meslek yok. 10 seneyi aşkın süredir güvenlik sektöründeyim. Güvenlik, amirlik ve proje müdürlüğü yaptım. En azından balkan ülkeleri (Sırbistan, Bosna Herkes, Romanya) gibi ülkelere gitme durumu olabilir mi acaba? Orada yaşayanlar varsa yorumlarını iletebilir mi?

Yazı biraz uzun olacak Şimdiden söyleyeyim diyor zaten yazmışsınız görünüyor zaten 😄

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,636
1,088
113

Yurtıdısı da eskisi gibi degil ayrıca eskisi gibi kamplardan cabuk cıkamıyorsun yasal yol yoksa düsünme bile

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,236
10,320
113
Saydığın ülkelerin tamamı boktan, gitmesi de zor değil. Al vize git çok istiyorsan, illa bir iş bulursun.

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,127
113
Kanka yasal yollardan bile zor arrik Türkiye ye vize istemeyen ulkeler belki daha kolay olur .iltica haricinde cok zor artik

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,127
113
İş teklifi alırsan gidersin diye düşünüyorum da
Kanka adamlar bizi artik arap olarak görüyor düşünüyor herkes ulkeden kaçmaya çalıştığı için multeci ya da ilticaci olarak goruyor vize cikartmiyorlar bizden daha kotusu afganistan kaldi

panicatac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
357
120
43
beyler kusura bakmayın konuyla alakasız kredi puanım 0 hazır limit kullanabileceğim uygulama var mıdır bilen var mı

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,207
14,223
113
Ülkede borca batıp, tefecilere ve uçak kuşa kadar borcu olan herkes yurtdışı planları kuruyor , Türkiye'de yaptınız da yurtdışı kaldı dış ülkeler öyle merhamet dolu ülkeler değil bugün Türkiye'de aç kaldım de hangi kapıyı çalsan karnını doyururlar , yabancı ülkelerde aç kaldım de ölsede etini ite köpeğe versek diye beklerler.. yani hayal ettiğiniz gibi olmayacak tez zamanda para bulun borcunuzu ödeyin ve boş hayallere kapılmayın.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,464
1,952
113
Şirketler oluyor ülkelere işçi götürüyorlar onları araştır elle tutulur vasfın yoksa en az 2 dil meslek vs kendi başına zor veya gezmeyi seviyorsan gezgin olarak başla canlı yayın yap içerik üret ülke ülke gezmiş olursun

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,127
113
2 uni bitirmis arkadasim var kofti bölümlerde degil ama yinede alamadi kendi işinden bir araci bulamadı

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,608
4,118
113
5 yıl önce cebimde dolarlar felan para da var tabi sırbistan da bir kızla tanıştım gel dedi ben o olmazsa başka sırp bulurum ortamda dedim aldım gidiş dönüş bilet vs tüm prosedür tamam bulutlardayım havalimanina indik neyse pasaport verdim dedi ne için geldin gezcem vs paran var mı baktı var çantam tatillik giysiler felan dedi gel benimle dedim heralde yardımcı oluyorlar ne kıyak felan memleket havalimanınn soğuk hava deposuna soktu türkleri almıyoruz dedi içerde senegal hindistan afrika değişik ülkelerindeki insanlarla 1 gece yattım bir yorgan altnda tahtada diğer gun turkiye yolladlar aklıma geldi paylaşım dedim sırbistana tüm kadınlar bck açsa gitmem daha türklere mülteci gibi bakıyorlar. ;)

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,127
113
Ülkede borca batıp, tefecilere ve uçak kuşa kadar borcu olan herkes yurtdışı planları kuruyor , Türkiye'de yaptınız da yurtdışı kaldı dış ülkeler öyle merhamet dolu ülkeler değil bugün Türkiye'de aç kaldım de hangi kapıyı çalsan karnını doyururlar , yabancı ülkelerde aç kaldım de ölsede etini ite köpeğe versek diye beklerler.. yani hayal ettiğiniz gibi olmayacak tez zamanda para bulun borcunuzu ödeyin ve boş hayallere kapılmayın.
Vala doğu harici bu misafirperverlik de kalmadi yurdisinda çöpçü olsan adamlar hakkin olani hayatin degerini veriyor sana insanlara hak veriyorum

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,207
14,223
113
Vala doğu harici bu misafirperverlik de kalmadi yurdisinda çöpçü olsan adamlar hakkin olani hayatin degerini veriyor sana insanlara hak veriyorum
Kardeşim kimse durduk yere Türkiye'yi terketme planı kurmaz zaten , şu kadar basit ülkelere bile gitmeyi göze alan insan Türkiye'de artık kimsenin yüzüne bakamayacak insandır , bana dış ülkelerde Amerika de İngiltere ne bileyim İsviçre de anlayayim Sırbistan nedir be nerede dolandırıcı varsa o ülkede Türkiye'de birilerini çarpan dolandıran oraya kaçmış 🤣

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,127
113
5 yıl önce cebimde dolarlar felan para da var tabi sırbistan da bir kızla tanıştım gel dedi ben o olmazsa başka sırp bulurum ortamda dedim aldım gidiş dönüş bilet vs tüm prosedür tamam bulutlardayım havalimanina indik neyse pasaport verdim dedi ne için geldin gezcem vs paran var mı baktı var çantam tatillik giysiler felan dedi gel benimle dedim heralde yardımcı oluyorlar ne kıyak felan memleket havalimanınn soğuk hava deposuna soktu türkleri almıyoruz dedi içerde senegal hindistan afrika değişik ülkelerindeki insanlarla 1 gece yattım bir yorgan altnda tahtada diğer gun turkiye yolladlar aklıma geldi paylaşım dedim sırbistana tüm kadınlar bck açsa gitmem daha ;)
Sen dusun işte bizi hangi ülkeler ile bir tutuyorlar artik en azindan makarna sevenler bu işii en lezzetli yapan italyaya gitseler yeterdi aslinda

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,127
113
Kardeşim kimse durduk yere Türkiye'yi terketme olanı kurmaz zaten , şu kadar basit ülkelere bile gitmeyi göze alan insan Türkiye'de artık kimsenin yüzüne bakamayacak insandır , bana dış ülkelerde Amerika de İngiltere ne bileğim İsviçre de anlayayim Sırbistan nedir be nerede dolandırıcı varsa o ülkede Türkiye'de birilerini çarpan dolandıran oraya kaçmış 🤣
Sen biraz dar düşünmüşsun ev sahibinin oglu doktor oldu gencecik çocuk abi ben almanyaya gidicem diye ugrasiyorum diyor paran olsada orta direk tutanamiyor arrik ulkede konu sadece ekonomi degil multeciler yuzinden insanlar mekanda eglenemiyor sahile inemiyor cocuklarini sokaga salamıyor