Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurt Dışından Türkiye'ye Para Transferi Nasıl Yapılır

yekobaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
187
124
43
Mobil Bankacılığa gir banka farketmeksizin . Para transferi - Yabancı Para Tranferi - western union - Parayı seç: Dolar, Euro opsiyonel. Bilgileri doldur. Hem tr den sana gönderebilirler, hem sen gönderebilirsin. Bulunduğun ülkede ki Cenc ofisinden ufak kesintiyle çekebilirsin.
Not: Bende Dubai deyim ordan biliyorum. Saygılar

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,820
824
113
Mobil Bankacılığa gir banka farketmeksizin . Para transferi - Yabancı Para Tranferi - western union - Parayı seç: Dolar, Euro opsiyonel. Bilgileri doldur. Hem tr den sana gönderebilirler, hem sen gönderebilirsin. Bulunduğun ülkede ki Cenc ofisinden ufak kesintiyle çekebilirsin.
Ofise gitmesine gerek yok. Mobilde satış yapabilir anlık.

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,413
1,707
113
Eyvallah

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,659
12,875
113
Ücretlimi diyorsun yurt içi para gönderirkwnen ücret alan banka yurt dışında almazmı sence dost bedevaya kimsw kimseye vermiyor artık

huseyinceviktr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
137
23
28
Kanka çok uğraşma basit yolu var , ben Taptap ile kardeşime para gönderiyorum 3 dakika da hesabına geçiyor

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,906
29,803
113
Transfergo kullansın 5-10 dakikada geçer tr hesabına

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,383
2,891
113
Arkadaşın havaalanına gitsin istanbul uçağının kapısında birine zarfta versin parayı sende tr den havaalanından al .Getiren adama 3 5 harçlık atarsın

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,606
2,541
113
Yok dostum, Western Union Uluslararası bir hayır kurumu, mutluluğunuz mutluluğumuzdur sloganı ile hareket ediyorlar. Hatta 100 dolar altı gönderilerde gönderdiğinize değsin diyerek kendileri 100 dolara tamamlıyorlar.
Alay etmiyorum tamamen espiri ama gerçekten ben bazen hayret ediyorum sorunlan sorulara. Dostum aynı bankadan başka hesaba yollarken bile masraf alınıyor uluslararasından tabii ki alınıyor. Ve artık teknoloji var, hadi chatgbt ya da gemini kullanmıyorsan Google'a yaz, mesela Alamanyadan birisi Türkiye'ye para yollayacak en hızlı ve en uygun yöntem hangisidir gibi... Tek tek tane tane anlatıyor.
Bende yurtdışında yaşıyorum
2+2: 4
Western Union
Girecek mobil bankasına yollayacak
1 dakika sonra sana verdiği kodu sende kendi mobil bankana gireceksin ve hesabında...
Euro Dolar hesabı açmanada gerek yok, TL karşılığı kuru neyse o olarak geçiyor otomatik döviz takası yapıyor çoğu banka.
Banka kullanmiyorsa her ülkede 24 saat açık Western Union bayileri, gidecek ordan yollayacak, ya da senin bankan yoksa sen gidip sana verdiği kod ile bayiden çekeceksin.

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,201
14,221
113
Yurtdışında Western union şubelerinden yollar pttden yada banka hesabina transfer edip çekebilirsin en kolay yolu budur yıllardır

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,615
3,263
113
Okx global veya trust wallet ile göndersin işte. Bunlar global kripto borsaları

Ferhatd

Tanınmış üye