- 10,885
- 3,098
- 113
Bol şans
Bol şansindianada kimse yok maç kopmazda siakam sahada kalırsa 40 geçebilir
brooklyn'de 2 skor opsiyonu vardı cam thomas 1 ay yokmuş mpj eline geleni atacaktır 23 biraz fazla ama bakalım
son maç tamamen denver'ın keyfine kalmış sacramento savunma yapmıyor zaten en alt baremden aldım onu da
Ekli dosyayı görüntüle 880322
Ilk maç içeride dostum phi maçındayzEkli dosyayı görüntüle 880344
Kusurati atarım gelmesse senden bı daha maç almam 🤣
Aynne kanka son hücumda geldi aq mal mal hücum ettiler son iki dk Allah'tan içeri girdi attı üçlük denemediIlk maç içeride dostum phi maçındayz
Çok rahat 64-65 baremiydi çok kaçırdılar ama ona rağmen geldiAynne kanka son hücumda geldi aq mal mal hücum ettiler son iki dk Allah'tan içeri girdi attı üçlük denemedi
Ya hakk🧿🧿😂😂Ekli dosyayı görüntüle 880344
Kusurati atarım gelmesse senden bı daha maç almam 🤣
Yattık barem 51 e düştüYa hakk🧿🧿😂😂
İzliom ibnelwr.cok gevsek oynuyorYattık barem 51 e düştü
1.30 dakika da 5 üçlük kaçırdılar tempodan uçuyor maç yüzde yok inanılmazYattık barem 51 e düştü
Moladan aonra hizli oynarlarsa bi ihitmal1.30 dakika da 5 üçlük kaçırdılar tempodan uçuyor maç yüzde yok inanılmaz
2.20 kala toplam 17 hücum yaptılar ortalama 8.7 saniye ama 1 isabet nfnfnfm yani bu maçın üstünden yattım denmez sağlık olsunMoladan aonra hizli oynarlarsa bi ihitmal
Gecmis ola gardasm @AllanSaintMaximin tatarm sanada ✋2.20 kala toplam 17 hücum yaptılar ortalama 8.7 saniye ama 1 isabet nfnfnfm yani bu maçın üstünden yattım denmez sağlık olsun
Heyecan bile olmadı la 45 nedir aq1.30 dakika da 5 üçlük kaçırdılar tempodan uçuyor maç yüzde yok inanılmaz