- 62,568
- 31,917
- 113
Basma Bence yeterBeni baglamaz artik iy Mac Sonu 2.5 ust gelirmi LAN bu bassak 😂
Basma Bence yeterBeni baglamaz artik iy Mac Sonu 2.5 ust gelirmi LAN bu bassak 😂
Trc yok Kral iiban varMuro TRX trc20 adresini at
Bu trc de yeni adet haTrc yok Kral iiban var
Ya normalde vibretten Trucks alırız da sigaramız yok yarın sigara alırımBu trc de yeni adet ha
Dur bakalim cekeyim ozaman bekleTrc yok Kral iiban var
Eyvallah Kral dm'den yazdım zatenDur bakalim cekeyim ozaman bekle
Abi bu virusbet gece para gonderrmiyor yanliz inshallah cabuk gelirEyvallah Kral dm'den yazdım zaten
Olmaz paramızı isteriz😂😂Abi bu virusbet gece para gonderrmiyor yanliz inshallah cabuk gelir
Sana sitenin trone adresini göndereyim oraya gönder bari ben de kupon yapayım şansım döner Belki olur muAbi bu virusbet gece para gonderrmiyor yanliz inshallah cabuk gelir
Eldekide gitmesinSana sitenin trone adresini göndereyim oraya gönder bari ben de kupon yapayım şansım döner Belki olur mu
Artık şansıma dedik sigara parası yapalım ama o çok geç gönderiyor bari kupon yaparım gelirse hemen çekim veririm sabaha kadar gelirEldekide gitmesin
O zaman ben Tcr atayım😂😂halkın yandı😂😂Yoksa çok geç gönderiyor dediğin gibi
Bol şanslarArtık şansıma dedik sigara parası yapalım ama o çok geç gönderiyor bari kupon yaparım gelirse hemen çekim veririm sabaha kadar gelir
Yiğido'dan Cevap bekliyoruzBol şanslar
Sivaslida yanlis olmazYiğido'dan Cevap bekliyoruz
Sivasli degilim reis tekirdağ 😂Sivaslida yanlis olmaz
Kumbağaya çok geldimSivasli degilim reis tekirdağ 😂
İnanirmisin ben yiğido okuom😂😂😂Sivasli degilim reis tekirdağ 😂