- 7,687
- 4,427
- 113
@fearjr1992 gercı birisi banlandı bugun2 3 kişi var öyle bı daha rol felan açtığımda mesaj yazsın direk ss alıp madara edecegım zaten eminim yazacaklarından
@fearjr1992 gercı birisi banlandı bugun2 3 kişi var öyle bı daha rol felan açtığımda mesaj yazsın direk ss alıp madara edecegım zaten eminim yazacaklarından
Ben takmıyorum kanka artık biri var adam 98k çekti 1k attı ortak joker denedik olmadı, sonra her Allah’ın günü para istedi yemin ederim bak hep olduğunda 500-500-700 neyse attık totalde bilmem ama 10k üstü param geçmiştir defalarca kazandı Dm atmadı bol şans tebrik yazdım beğenmedi birkaç gündür kazanıyorum ya 3 oldu isyan ediyor bu gün demişki yakıştı mı dostum ben sana 1k atmıştım ah be ahhh birde 98k kazançtan 1k ile 1500 kazançtan 700 lira destekte bulunmak çok farklı şey anlamıyorlar malesef..2 3 kişi var öyle bı daha rol felan açtığımda mesaj yazsın direk ss alıp madara edecegım zaten eminim yazacaklarından
Yeter ona her gün sigara şans parası atmaktan bıktım aq zaten@fearjr1992 gercı birisi banlandı bugun
Ban yiyenler listesine bakayimYeter ona her gün sigara şans parası atmaktan bıktım aq zaten
Orda ismi yok kimki oYeter ona her gün sigara şans parası atmaktan bıktım aq zaten
Boşver abim gereksiz biriOrda ismi yok kimki o
Biktirmis ya ondan sordum yoksa banlanan cookk 😁Boşver abim gereksiz biri
Ben değilimBoşver abim gereksiz biri