Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Yigitcan59/ Kombine

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
6.31

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,700
4,441
113
Yoo arkada dalga dümen dönüyor kanka Dm dönmeyenleri not ediyorum dağıtırken seçici olacağım artık 🤣🤣 hep ver ver olmaz.
E bu böyledir kazanırsın sana yalvarır yağ yakar alır ekmeğini kendı kupon atar sen sadece bol şans yaz görmezden gelir burda ben bunu öğrendim iyi yapmıssın tek ye 🫠

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,764
24,872
113
E bu böyledir kazanırsın sana yalvarır yağ yakar alır ekmeğini kendı kupon atar sen sadece bol şans yaz görmezden gelir burda ben bunu öğrendim iyi yapmıssın tek ye 🫠
Tekte yemedik be kardom 4 gün üst üste kazandım yalanım varsa çüksünler 65k para dağıttım totalde ama insan oğlu böyle adama ciddi destek vermişim forumda görüyorum 50k kaybettiğini yazıyor ulan kavat kazandıysan bi Dm at teşekkür et en azından isteyen yok ama hayır olmaz başta batacak sonra dilenmeye geri gelecek amq 😂😂

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,700
4,441
113
Tekte yemedik be kardom 4 gün üst üste kazandım yalanım varsa çüksünler 65k para dağıttım totalde ama insan oğlu böyle adama ciddi destek vermişim forumda görüyorum 50k kaybettiğini yazıyor ulan kavat kazandıysan bi Dm at teşekkür et en azından isteyen yok ama hayır olmaz başta batacak sonra dilenmeye geri gelecek amq 😂😂
2 3 kişi var öyle bı daha rol felan açtığımda mesaj yazsın direk ss alıp madara edecegım zaten eminim yazacaklarından