- 1,588
- 1,288
- 113
Çok hızlıydı mac iy gol nasıl olmamış bu msctaFas 3.0 alacak
Çok hızlıydı mac iy gol nasıl olmamış bu msctaFas 3.0 alacak
Kanka dep gol atsa gelir kesinÇok hızlıydı mac iy gol nasıl olmamış bu mscta
Freebet alicaksan ordaki oran şartları sana uymaz bro 😁 min 1.60 istiyorJokerbet link varmı
Kazanamadık mı hala ?Jokerbet link varmı
Niye bizde 1.60 aliriz 😂Freebet alicaksan ordaki oran şartları sana uymaz bro 😁 min 1.60 istiyor
Durgunsun bu ara nazara mı geldin looooKazanamadık mı hala ?
Yoo arkada dalga dümen dönüyor kanka Dm dönmeyenleri not ediyorum dağıtırken seçici olacağım artık 🤣🤣 hep ver ver olmaz.Durgunsun bu ara nazara mı geldin loooo
Buldunmu linkiNiye bizde 1.60 aliriz 😂
BulamadimBuldunmu linki
Bulamadim
E bu böyledir kazanırsın sana yalvarır yağ yakar alır ekmeğini kendı kupon atar sen sadece bol şans yaz görmezden gelir burda ben bunu öğrendim iyi yapmıssın tek ye 🫠Yoo arkada dalga dümen dönüyor kanka Dm dönmeyenleri not ediyorum dağıtırken seçici olacağım artık 🤣🤣 hep ver ver olmaz.
Tekte yemedik be kardom 4 gün üst üste kazandım yalanım varsa çüksünler 65k para dağıttım totalde ama insan oğlu böyle adama ciddi destek vermişim forumda görüyorum 50k kaybettiğini yazıyor ulan kavat kazandıysan bi Dm at teşekkür et en azından isteyen yok ama hayır olmaz başta batacak sonra dilenmeye geri gelecek amq 😂😂E bu böyledir kazanırsın sana yalvarır yağ yakar alır ekmeğini kendı kupon atar sen sadece bol şans yaz görmezden gelir burda ben bunu öğrendim iyi yapmıssın tek ye 🫠
2 3 kişi var öyle bı daha rol felan açtığımda mesaj yazsın direk ss alıp madara edecegım zaten eminim yazacaklarındanTekte yemedik be kardom 4 gün üst üste kazandım yalanım varsa çüksünler 65k para dağıttım totalde ama insan oğlu böyle adama ciddi destek vermişim forumda görüyorum 50k kaybettiğini yazıyor ulan kavat kazandıysan bi Dm at teşekkür et en azından isteyen yok ama hayır olmaz başta batacak sonra dilenmeye geri gelecek amq 😂😂