Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yapay Zekaya Göre City - Gs Maç Tahmini

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,423
1,764
113
Gerizekalı herif sen durduk yerde aşağılar gibi ''bu ataist'' demedin mi bana. Daha yazmasını becer önce. Ataist değil salak. Atesit

Din adamlarının sana ne diyeceğini sanıyorsun. Din büyük bir sektör ve onlar da bu sektörün pazarlamacıları. Sen bir ürün aldığında pazarlamacı sana ürününü kötüler mi salak
Geber orda görürsün Allah CC yu ozmnda inanma zırtto ilkokul mezunu adamlarla ugraşmaktan bıktım

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,173
283
83
beyler yıllardır buradasınız sizce m.city zayif rakibine acır mı hiç en az 4 fark
zayıf dediğin takım ligi domine ediyor o zaman fb bjk köy takımı bu yorumuna bakarsak:)
cityi türkiyede bi takım yenemez öle bişe olursada gs basarır bunu

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,246
1,747
113
zayıf dediğin takım ligi domine ediyor o zaman fb bjk köy takımı bu yorumuna bakarsak:)
cityi türkiyede bi takım yenemez öle bişe olursada gs basarır bunu
ligi domine eden takım şampiyonlar liginde 20m € kadro değeri olan qarabağ ile aynı puanda ve karabağın fikstürü daha zor :)

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,173
283
83
ligi domine eden takım şampiyonlar liginde 20m € kadro değeri olan qarabağ ile aynı puanda ve karabağın fikstürü daha zor :)
sen çok farklısın uefada kaçıncı sıradasın bana laf atan benden iyi olsa neyse dicemde:)
bi 10 sene sonra oynarsanız cityle sizide görürüz sizi yaşarsak
bari fikstür konusunda objektif olun en zor gsnin fikstürü daha kim gelseydi real felanmı

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,423
1,764
113
İttir lan münasebetsiz. Ben burada dindarları aşağılamıyorsam, sen de benden bahsederken adeta aşağılar gibi bir üslupla ''bu ataist'' diye benden bahsedemezsin

Zorla küfür yemek istemeni anlayamıyorum. Birine üstelik te durduk yere salça olursan alacağın cevap küfür olur çünkü genelde
Allah seni dogru yola kavuştursun

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,151
885
113
4-0 yada 4-1 gibi olabilir düşüncem bu tabi top yuvarlak GS de şanslı bir takim bakıp gorecez ..

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Allah seni dogru yola kavuştursun
Bak vatandaş. Uzatmayalım. Ben senin dinine inanmıyorum ve bana göre dünyada ne kadar din varsa hepsi de insanların avuntularından ibaret. Buna katılmak zorunda da değilsin. Farklı düşünebilirsin

Allah seni doğru yola kavuştursun demek bile bir egodur. Bana göre de sen yanılıyorsun. Ama ben sana senin yaptığını yapmıyorum. Bu saygısızlık

Ayrıca insanlara hitap ederken ''bu ataist'' falan diye küstahça bahsedersen sana fena sövebilirler. Ama ben kolay kolay yapmam

Bana salça olma. Sen yoluna ben yoluma. Doğrularımız kendimize kalsın

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,423
1,764
113
Bak vatandaş. Uzatmayalım. Ben senin dinine inanmıyorum ve bana göre dünyada ne kadar din varsa hepsi de insanların avuntularından ibaret. Buna katılmak zorunda da değilsin. Farklı düşünebilirsin

Allah seni doğru yola kavuştursun demek bile bir egodur. Bana göre de sen yanılıyorsun. Ama ben sana senin yaptığını yapmıyorum. Bu saygısızlık

Ayrıca insanlara hitap ederken ''bu ataist'' falan diye edepsizce bahsedersen sana fena sövebilirler. Ama ben kolay kolay yapmam

Bana salça olma. Sen yoluna ben yoluma. Doğrularımız kendimize kalsın
Bana felsefe yapma iyi akşamlar

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Bana felsefe yapma iyi akşamlar
Felsefe yapmıyorum. Benim sana yapmadığımı bana yapma diyorum. Birbirimizin haksız olduğunu düşünüyoruz ama senin bana ''Allah seni doğru yola kavuştursun'' demen küstahlık. Ben de sana ''umarım bir gün gözünü masallardan kaldırırsın'' dersem ne hissedersin. Benim de sana bunu söylemem küstahlık olur