- 1,173
- 283
- 83
dur ya hata kaza yenersek yeni bahene bulmuş olcaksın içimiizdeki hainlereFormda bir City yok kazansada bir iki farkla kazanır fazlası olmaz
dur ya hata kaza yenersek yeni bahene bulmuş olcaksın içimiizdeki hainlereFormda bir City yok kazansada bir iki farkla kazanır fazlası olmaz
Geber orda görürsün Allah CC yu ozmnda inanma zırtto ilkokul mezunu adamlarla ugraşmaktan bıktımGerizekalı herif sen durduk yerde aşağılar gibi ''bu ataist'' demedin mi bana. Daha yazmasını becer önce. Ataist değil salak. Atesit
Din adamlarının sana ne diyeceğini sanıyorsun. Din büyük bir sektör ve onlar da bu sektörün pazarlamacıları. Sen bir ürün aldığında pazarlamacı sana ürününü kötüler mi salak
zayıf dediğin takım ligi domine ediyor o zaman fb bjk köy takımı bu yorumuna bakarsakbeyler yıllardır buradasınız sizce m.city zayif rakibine acır mı hiç en az 4 fark
Üzgünüm fark yıyecez 5-0
bunların temennisi bu hepsi boş yapıyor live maçındada aynı yaptılar maç sonu zortNe Citymiş arkadaş herkes fark atar yok bunu yapar bodo gibi takım 3 tane atıp yolladı bu kadar abartmayin karşımızda efsane Barcelona yok
ligi domine eden takım şampiyonlar liginde 20m € kadro değeri olan qarabağ ile aynı puanda ve karabağın fikstürü daha zorzayıf dediğin takım ligi domine ediyor o zaman fb bjk köy takımı bu yorumuna bakarsak
cityi türkiyede bi takım yenemez öle bişe olursada gs basarır bunu
ne yandınız be arkadaşne yaşıyo la bunlar 5-0 skor
sen çok farklısın uefada kaçıncı sıradasın bana laf atan benden iyi olsa neyse dicemdeligi domine eden takım şampiyonlar liginde 20m € kadro değeri olan qarabağ ile aynı puanda ve karabağın fikstürü daha zor![]()
Allah seni dogru yola kavuştursunİttir lan münasebetsiz. Ben burada dindarları aşağılamıyorsam, sen de benden bahsederken adeta aşağılar gibi bir üslupla ''bu ataist'' diye benden bahsedemezsin
Zorla küfür yemek istemeni anlayamıyorum. Birine üstelik te durduk yere salça olursan alacağın cevap küfür olur çünkü genelde
Klasik fenevli yorumu ulaşamadığı ciğere pis derligi domine eden takım şampiyonlar liginde 20m € kadro değeri olan qarabağ ile aynı puanda ve karabağın fikstürü daha zor![]()
Bak vatandaş. Uzatmayalım. Ben senin dinine inanmıyorum ve bana göre dünyada ne kadar din varsa hepsi de insanların avuntularından ibaret. Buna katılmak zorunda da değilsin. Farklı düşünebilirsinAllah seni dogru yola kavuştursun
salak okan torerirayı yedek bırakmıs simdi benim inancımda bitti vallaKlasik fenevli yorumu ulaşamadığı ciğere pis der
Bana felsefe yapma iyi akşamlarBak vatandaş. Uzatmayalım. Ben senin dinine inanmıyorum ve bana göre dünyada ne kadar din varsa hepsi de insanların avuntularından ibaret. Buna katılmak zorunda da değilsin. Farklı düşünebilirsin
Allah seni doğru yola kavuştursun demek bile bir egodur. Bana göre de sen yanılıyorsun. Ama ben sana senin yaptığını yapmıyorum. Bu saygısızlık
Ayrıca insanlara hitap ederken ''bu ataist'' falan diye edepsizce bahsedersen sana fena sövebilirler. Ama ben kolay kolay yapmam
Bana salça olma. Sen yoluna ben yoluma. Doğrularımız kendimize kalsın
Felsefe yapmıyorum. Benim sana yapmadığımı bana yapma diyorum. Birbirimizin haksız olduğunu düşünüyoruz ama senin bana ''Allah seni doğru yola kavuştursun'' demen küstahlık. Ben de sana ''umarım bir gün gözünü masallardan kaldırırsın'' dersem ne hissedersin. Benim de sana bunu söylemem küstahlık olurBana felsefe yapma iyi akşamlar
Yerine İlkay oynuyorsalak okan torerirayı yedek bırakmıs simdi benim inancımda bitti valla
Gs'de Osimhen ve Torreira takımın yarısı ederYerine İlkay oynuyor