- 6,162
- 3,207
- 113
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Bunun gibiler banlanmaz@Başkan Şu elemana artik bir önlem alın lütfen forumun tamamı huzursuz bunun günde 50 alakasız konu açmasından
Amaç ne? Konu açmaktan baska isin yok mu senin- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Senin derdin ne dost forumda komik videolar konusunda açtım noldu yani ne var bunda forumda kimse kimseyi sevmeyebilir ozaman muhatap olmuyacaksın herşeye muhalefet olmuyacaksın cokmu zorBunun gibiler banlanmaz
Skntı nedir ? Seni zorla konuya yazmı dedilerAmaç ne? Konu açmaktan baska isin yok mu senin
1 kişiyi 1 kişi sevmiyorsa art niyet vardır bir kisiyi kimse sevmiyorsa şekil a daki gibi sorun sendedirSenin derdin ne dost forumda komik videolar konusunda açtım noldu yani ne var bunda forumda kimse kimseyi sevmeyebilir ozaman muhatap olmuyacaksın herşeye muhalefet olmuyacaksın cokmu zor
Millet senin sacmaliklarini görmek zorunda mı? Bir konu açarsın ordan devam edersin. Her gun her saat konu açmak nedir. ŞizofrenmisinSkntı nedir ? Seni zorla konuya yazmı dediler
Kardeşim burası form ikincisi forumda komik videolar kısmı var isteyen paylaşabilir ikincisi sana kimse zorla bak izle demiyor üçüncüsü bu forumda sevmediğin kişinin konusuna kimse sana zorla yaz demiyoMillet senin sacmaliklarini görmek zorunda mı? Bir konu açarsın ordan devam edersin. Her gun her saat konu açmak nedir. Şizofrenmisin
Dördüncüsü senin olmayan o beyniniKardeşim burası form ikincisi forumda komik videolar kısmı var isteyen paylaşabilir ikincisi sana kimse zorla bak izle demiyor üçüncüsü bu forumda sevmediğin kişinin konusuna kimse sana zorla yaz demiyo
Bak farkındaysan okadar hakaret ettin yine ben adamlığı mı koruyup güzellikle yazma konuma kardeş dedim hala hakaret ediyosun kimse sana silah zoruyla sevmediğin kişinin konusuna yaz diye zorlamiyo kardeş hadi uzaDördüncüsü senin olmayan o beynini
Boşver kral devam yanlış birşey yapsan zaten banlarlardı takıl kafana göre.Bak farkındaysan okadar hakaret ettin yine ben adamlığı mı koruyup güzellikle yazma konuma kardeş dedim hala hakaret ediyosun kimse sana silah zoruyla sevmediğin kişinin konusuna yaz diye zorlamiyo kardeş hadi uza
Haylanım gardaşım Allah aşkına sen söyle sen sevmediğin bir kişinin konusuna yazıp o kişiyi aşağılayıcı sözler soylermisin ikincisi kendin gördün forumda komik videolar kısmı varBoşver kral devam yanlış birşey yapsan zaten banlarlardı takıl kafana göre.
Konuştuğun kişi uzun zamandır bende engel atılmış durumda kural basit reis yanlış birşey yapsan zaten banlarlar dediğim gibi sende komik videolar kısmına paylaşım yapıyorsun kimseninde konu açma sınırı yok olmuş olsa eyvallah diyeceğim. Boşver sıkıntı yapma bak keyfineHaylanım gardaşım Allah aşkına sen söyle sen sevmediğin bir kişinin konusuna yazıp o kişiyi aşağılayıcı sözler soylermisin ikincisi kendin gördün forumda komik videolar kısmı var