Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yapay Zeka :)

clovers1995

Gel ne olursan gel Hz.Mevlana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113

clovers1995

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,708
113
Arkadaş konu açmadan duramıyor

clovers1995

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Bunun gibiler banlanmaz
Senin derdin ne dost forumda komik videolar konusunda açtım noldu yani ne var bunda forumda kimse kimseyi sevmeyebilir ozaman muhatap olmuyacaksın herşeye muhalefet olmuyacaksın cokmu zor

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
3,243
113
Senin derdin ne dost forumda komik videolar konusunda açtım noldu yani ne var bunda forumda kimse kimseyi sevmeyebilir ozaman muhatap olmuyacaksın herşeye muhalefet olmuyacaksın cokmu zor
1 kişiyi 1 kişi sevmiyorsa art niyet vardır bir kisiyi kimse sevmiyorsa şekil a daki gibi sorun sendedir

clovers1995

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Millet senin sacmaliklarini görmek zorunda mı? Bir konu açarsın ordan devam edersin. Her gun her saat konu açmak nedir. Şizofrenmisin
Kardeşim burası form ikincisi forumda komik videolar kısmı var isteyen paylaşabilir ikincisi sana kimse zorla bak izle demiyor üçüncüsü bu forumda sevmediğin kişinin konusuna kimse sana zorla yaz demiyo

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,792
7,834
113
Kardeşim burası form ikincisi forumda komik videolar kısmı var isteyen paylaşabilir ikincisi sana kimse zorla bak izle demiyor üçüncüsü bu forumda sevmediğin kişinin konusuna kimse sana zorla yaz demiyo
Dördüncüsü senin olmayan o beynini

clovers1995

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Dördüncüsü senin olmayan o beynini
Bak farkındaysan okadar hakaret ettin yine ben adamlığı mı koruyup güzellikle yazma konuma kardeş dedim hala hakaret ediyosun kimse sana silah zoruyla sevmediğin kişinin konusuna yaz diye zorlamiyo kardeş hadi uza

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,200
14,220
113
Bak farkındaysan okadar hakaret ettin yine ben adamlığı mı koruyup güzellikle yazma konuma kardeş dedim hala hakaret ediyosun kimse sana silah zoruyla sevmediğin kişinin konusuna yaz diye zorlamiyo kardeş hadi uza
Boşver kral devam yanlış birşey yapsan zaten banlarlardı takıl kafana göre.

clovers1995

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,155
3,203
113
Boşver kral devam yanlış birşey yapsan zaten banlarlardı takıl kafana göre.
Haylanım gardaşım Allah aşkına sen söyle sen sevmediğin bir kişinin konusuna yazıp o kişiyi aşağılayıcı sözler soylermisin ikincisi kendin gördün forumda komik videolar kısmı var

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,200
14,220
113
Haylanım gardaşım Allah aşkına sen söyle sen sevmediğin bir kişinin konusuna yazıp o kişiyi aşağılayıcı sözler soylermisin ikincisi kendin gördün forumda komik videolar kısmı var
Konuştuğun kişi uzun zamandır bende engel atılmış durumda kural basit reis yanlış birşey yapsan zaten banlarlar dediğim gibi sende komik videolar kısmına paylaşım yapıyorsun kimseninde konu açma sınırı yok olmuş olsa eyvallah diyeceğim. Boşver sıkıntı yapma bak keyfine