Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin yagolcuk / Everymatrixler Öğlen Buglandı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,746
113
Kredi cekip 50kyı 500k yapsaydın o zaman aferini hak ederdin.
bu rakamlar komedi,aksam gerı vereceksın.
hile hurdaya gerek yok, her gün 2 oran 4 oran tutturuyoruz onemlı olan miktar..
kendini tatmin etmişsin :D

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
Kredi cekip 50kyı 500k yapsaydın o zaman aferini hak ederdin.
bu rakamlar komedi,aksam gerı vereceksın.
hile hurdaya gerek yok, her gün 2 oran 4 oran tutturuyoruz onemlı olan miktar..
kendini tatmin etmişsin :D
Kardeş sen saf mısın ? Bu antipatikliğinle çevrendeki insanlara yorum yapma hadi sanal ortam neyse katlanılabilir az da olsa. Anlık gerçekleşen bir şey kredi mi çekseydim? Ayrıca yorumlarda belirttim yürekli olsam gelen parayı full all-in yaparak ve skor oynarak 100k-200k yapabilirdim yemedi. Konuyu bütünüyle okursan konuyu açma sebebim insanlar faydalansın anlık olarak iyilik akımında diye yazıp işgüzarca konudan silindiği için buraya ekstra açtım. Hani promokodlar için deliriyor ya insanlar 0 riskle parası olan alsın istedim

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,746
113
Kardeş sen saf mısın ? Bu antipatikliğinle çevrendeki insanlara yorum yapma hadi sanal ortam neyse katlanılabilir az da olsa. Anlık gerçekleşen bir şey kredi mi çekseydim? Ayrıca yorumlarda belirttim yürekli olsam gelen parayı full all-in yaparak ve skor oynarak 100k-200k yapabilirdim yemedi. Konuyu bütünüyle okursan konuyu açma sebebim insanlar faydalansın anlık olarak iyilik akımında diye yazıp işgüzarca konudan silindiği için buraya ekstra açtım. Hani promokodlar için deliriyor ya insanlar 0 riskle parası olan alsın istedim
%100 garantı oldugunu fak etmene ragmen all in,skor oynamaman senın baya saf oldugunu gosterıyor.
ana paran 500 tl gider dıye mı korktun ?
dediğin gibiyse eğer 40 yılda bır olacak sey basına gelmıs onu bıle değerlendıremeden 100 200k yapmak varken 10k yapıp kendını tatmın etmıssın yetmemiş gelip paylaşmışsın :D
benım buradan cıkaracagım sey, senin beceriksizligin olur, onu da etrafa duyurman komedi.
ama %100 dedigin gibi bir sey yoktur. sansına denk gelmıs tutmuş kuponlar. bunların neden tuttugunu anlamlandıramamışsın işi hileye dökmüşsün.
e sporda bırak sana boyle bedavadan para yedırmeyi, tam tersi paranı almak ıcin onlar dalavere cevirir. macı uzatmasız bıtrırırler,aniden yok olur, golleri keserler, canlı görüntü yoktur, alaksız görüntü verirler vs.

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,518
584
113
Biraz önce şans eseri denk geldi. İyilik akımında da duyurdum zaten detaylıca burada yazayım arada takip edin. E-Sporlar teknolojik olduğu için arada hatalar oluyor oranlar açık kalıyor yada görüntü önden gidebiliyor. Onun gibi bir şey denk geldi. Fotoğrafta portekiz maçı 3-1ken oynamışım mesela 4.10 orandan ; italya macı 4-1ken 5.5 üst 2.15 orandan oynamışım gibi şeyler oranlar temizinden açık kaldı. Tronla da 2 dkda ödediler sağ olsunlar. Az yürek olsaydı direkt skor bile oynanırdı da işte aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz mantığıyla yaklaştım az.

Ekli dosyayı görüntüle 922779

Fiorentine maçı 4-1ken oranı 3.30muş gayet tatlı

Ekli dosyayı görüntüle 922780
Ne maçı bu tam anlayamadım

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
%100 garantı oldugunu fak etmene ragmen all in,skor oynamaman senın baya saf oldugunu gosterıyor.
ana paran 500 tl gider dıye mı korktun ?
dediğin gibiyse eğer 40 yılda bır olacak sey basına gelmıs onu bıle değerlendıremeden 100 200k yapmak varken 10k yapıp kendını tatmın etmıssın yetmemiş gelip paylaşmışsın :D
benım buradan cıkaracagım sey, senin beceriksizligin olur, onu da etrafa duyurman komedi.
ama %100 dedigin gibi bir sey yoktur. sansına denk gelmıs tutmuş kuponlar. bunların neden tuttugunu anlamlandıramamışsın işi hileye dökmüşsün.
e sporda bırak sana boyle bedavadan para yedırmeyi, tam tersi paranı almak ıcin onlar dalavere cevirir. macı uzatmasız bıtrırırler,aniden yok olur, golleri keserler, canlı görüntü yoktur, alaksız görüntü verirler vs.
Ya kardeş 2003den beri bu boku yiyorum ben 2004den beri de internetten yiyorum kumar denilen boku. 40 yılda bir gelecek olay dediğin olayı ben 20'den fazla yakaladım. Musluğu kurutmak yerine her seferinde de yavaş yavaş suyumu doldurdum. %100 dediğin bişi yok kupon tutmuş dediğin olaya istinaden de bak fotoğrafı anlamamışsın zekanı yormadan anlatayım sana.
1769604399363.png
Bak solda skor 1-3'ken oynamışım ve oran 4.10 imiş değil mi? Maç da dk88de gol gelip 2-3 bitti internetten check edebilirsin. Hala gelmiş bilmiş bilmiş yok bedavadan para yedirmeyi filan diye ağlıyorsun. İyilik akımında mesajları silmeselerdi direkt anlık maç oranları açıkken olan görseller mevcut. Şükür burada hikaye uydurup kendimi tatmin edecek kısma gelmedim. Bir cacık bildiğin yok gelip uzun uzun beylik laflar dizmişsin bi de. Cahil cesaretinden kurtulmanı temenni ediyorum

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,518
584
113
dostum bazen alt liglerde filan sitelere gol geç geliyor oran açık kalıyor ya o şekilde bir açıklık olmuştu. Ona istinaden konuşuyorduk sanal sporlardan olaylardı
Yok mevzuyu anladim güzel yakalamışsın da,
Hangi bölümde maçlar.
Kriket counter felan herşey var

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,820
25,219
113
Biraz önce şans eseri denk geldi. İyilik akımında da duyurdum zaten detaylıca burada yazayım arada takip edin. E-Sporlar teknolojik olduğu için arada hatalar oluyor oranlar açık kalıyor yada görüntü önden gidebiliyor. Onun gibi bir şey denk geldi. Fotoğrafta portekiz maçı 3-1ken oynamışım mesela 4.10 orandan ; italya macı 4-1ken 5.5 üst 2.15 orandan oynamışım gibi şeyler oranlar temizinden açık kaldı. Tronla da 2 dkda ödediler sağ olsunlar. Az yürek olsaydı direkt skor bile oynanırdı da işte aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz mantığıyla yaklaştım az.

Ekli dosyayı görüntüle 922779

Fiorentine maçı 4-1ken oranı 3.30muş gayet tatlı

Ekli dosyayı görüntüle 922780
Oo kankam tebrikler daim olsun 🫡

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
Yok mevzuyu anladim güzel yakalamışsın da,
Hangi bölümde maçlar.
Kriket counter felan herşey var
sporda fifada 8dklık maçlardaydı ama kaldırdılar ayar çekiyorlar sanırım. Ama bugün hem evdeyim hem de 2. ekranda açık bırakcam takip etcem düzenli olarak eğer denk gelirse buradan çıtlatırım parası olan koparır bişiler

Oo kankam tebrikler daim olsun 🫡
Keşke olaydın la çok iyidi