haydaaKul hakkı
haydaaKul hakkı
30 dkda 500den 10kHelal olsun kaç lirayla çıktın buraya
Yürek olsa 50k 60k da çıkılırdı da işte kazandığımın %60ını çektim iade almasınlar diye30 dkda 500den 10k
Kocaman tebrikler dostum30 dkda 500den 10k
Helal olsun Birol yakışır 😄30 dkda 500den 10k
Dostum bana Özel den ulasabilir misinYürek olsa 50k 60k da çıkılırdı da işte kazandığımın %60ını çektim iade almasınlar diye
Takılıyorum kral . Gözü açık olan insanı severim . Siteler babamızın oğlu değil vur geç. Tebriklerhaydaa
reis birdahakine böyle görürsen bizede haber salda girelim 😂Yürek olsa 50k 60k da çıkılırdı da işte kazandığımın %60ını çektim iade almasınlar diye
Birol kim Muro?Helal olsun Birol yakışır 😄
güzel dostum sabah da yazdım ya özel kapalı benim kullanmıyorum diyeDostum bana Özel den ulasabilir misin
iyilik akımından tek tek maçları yazdım ben 2-3 tane ama çat konudan banlandım işgüzarın birisi konuyu anlamdan şikayet ediyor burası kupon paylaşma yeri mi diyereis birdahakine böyle görürsen bizede haber salda girelim 😂
Yöneticiden izin istesengüzel dostum sabah da yazdım ya özel kapalı benim kullanmıyorum diye
Kankam ..Yöneticiden izin istesen
@TommyEgan hatta bu arkadaş. Kardeş anladın mı şimdi neden iyilik akımına yazıyordum ben?iyilik akımından tek tek maçları yazdım ben 2-3 tane ama çat konudan banlandım işgüzarın birisi konuyu anlamdan şikayet ediyor burası kupon paylaşma yeri mi diye
eşşekler kanka valla iyilik de yapılmaz işte bazeniyilik akımından tek tek maçları yazdım ben 2-3 tane ama çat konudan banlandım işgüzarın birisi konuyu anlamdan şikayet ediyor burası kupon paylaşma yeri mi diye
Anlayan anladı Yasin 😄Birol kim Muro?
Dostum konuşmanın gideceği yer az buçuk belli yapma gözünü seveyim yaYöneticiden izin istesen
Yok dostum içimi dokecektim sana neyseDostum konuşmanın gideceği yer az buçuk belli yapma gözünü seveyim ya