3 hesaptan aldım ben devre arası uğraşı haha3 oldu anında yazıyorum vermiyor skdkmdd
3 hesaptan aldım ben devre arası uğraşı haha3 oldu anında yazıyorum vermiyor skdkmdd
kazansaydım zaten 3k atacağım insan sen olacaktın seni de yaktılar yapcak bişi yok hahaOli attı
Sağlık olsun. Keşke kazansaydin dostkazansaydım zaten 3k atacağım insan sen olacaktın seni de yaktılar yapcak bişi yok haha
bunlar neyse de sistem kuponları patladı PSV PSG atalanta dan asıl oralar üzücü oldu. Bakalım yarına artık UEFA iyi gelir belkiSağlık olsun. Keşke kazansaydin dost
Tottneam 3,5 üstten yırtıldık dk 88 2 gol lazım yazıkajax geldi dortmunttan mat 14k ; monacodan 15k jojo patladı. Monaco ilk 10 dakikada gol buldu iptal olmasa iyiymiş
Frankfurt sezonun başındaki öyle her maç 3.5 üst modu iyiydi yaTottneam 3,5 üstten yırtıldık dk 88 2 gol lazım yazık
2007 gibi isveç 3. liginde bir maç vardı. Hem 1 hem de üst oynamıştım ayrı ayrı 2 kupon. Dakika 90a kadar 0-0 devam etti. 90+1 de 1-0 oldu. Hadi yine parayı iade aldık napalım modundayken 90+4de 1-1 oldu tam sövmeye başladım 90+6da 2-1 olduydu. Ben o şansı orada kullandım yıllar önce haha bitti maç@yagolcuk sonnnn salise golü ile vursak ya voleyiii kanka
Banada Belçika ülke maçı 90+4 te yanlışlıkla 2-0 skor oynadım tempobetten 0-0 1-0 oynucaktım 20 lşra mı ne atmıştım 301 oranmış lan bi girdim 2-0 bitmiş 60k para var deli2007 gibi isveç 3. liginde bir maç vardı. Hem 1 hem de üst oynamıştım ayrı ayrı 2 kupon. Dakika 90a kadar 0-0 devam etti. 90+1 de 1-0 oldu. Hadi yine parayı iade aldık napalım modundayken 90+4de 1-1 oldu tam sövmeye başladım 90+6da 2-1 olduydu. Ben o şansı orada kullandım yıllar önce haha bitti maç