Bol şanslar dostumKlasik gameofun freebeti üfledik yüksek oranlar geldi bahreyn 20 dakikada 2-0 yaptı 2.5 üst lazım kalırsak 21de lecce romaya gebeyiz gibi. Gelirse 1 kişiye giresun fındığı 1 kilo
Ekli dosyayı görüntüle 911546
Bol şans benim kombinede de var 2.5 roma maçı kazanırız umarımKlasik gameofun freebeti üfledik yüksek oranlar geldi bahreyn 20 dakikada 2-0 yaptı 2.5 üst lazım kalırsak 21de lecce romaya gebeyiz gibi. Gelirse 1 kişiye giresun fındığı 1 kilo
gramajı düşer o zaman :/ben fındık sevmem reis bana antep fıstıgı olsa olur mu
ben daha o maça geçemedim bahreynden sekip gelirsem aksam üste toplanakBol şans benim kombinede de var 2.5 roma maçı kazanırız umarım
Bol şanslarKlasik gameofun freebeti üfledik yüksek oranlar geldi bahreyn 20 dakikada 2-0 yaptı 2.5 üst lazım kalırsak 21de lecce romaya gebeyiz gibi. Gelirse 1 kişiye giresun fındığı 1 kilo
Bol şansKlasik gameofun freebeti üfledik yüksek oranlar geldi bahreyn 20 dakikada 2-0 yaptı 2.5 üst lazım kalırsak 21de lecce romaya gebeyiz gibi. Gelirse 1 kişiye giresun fındığı 1 kilo
bol sanslarKlasik gameofun freebeti üfledik yüksek oranlar geldi bahreyn 20 dakikada 2-0 yaptı 2.5 üst lazım kalırsak 21de lecce romaya gebeyiz gibi. Gelirse 1 kişiye giresun fındığı 1 kilo
Diğer maci bulamadim gelmesi iyi oldu. Ac romayi al findigini izle😄kaldık roma 3 gole