- 22,843
- 7,849
- 113
Vucevic 5
adem bonayı izlemekten keyif alıyorum şu an ya güzel gece geçiriyor@yagolcuk nasıl gidiyoruz dostum
Sonu tatlı olsun canoadem bonayı izlemekten keyif alıyorum şu an ya güzel gece geçiriyor
2 blok yapti 30 saniyede gördün mümitchell bi rib bi asist hiç yoktan iyidir ama adem bona mükemmel mac cıkarıyor
phily mitcheli kitlemiş gözüküyor bu sezonki maçlarda oynadığı rahatlık yok. İmkansız bişi olmazsa mitchell yatar zaten ondan direkt saldım yatışı kabullendim maalesef. Loss diyebiliriz yaniSonu tatlı olsun cano
özetlerini zaten zelimir paylaşıyor youtubede de canlıda izlemek ayrı heyecanmış gördüm gördüm2 blok yapti 30 saniyede gördün mü
Embiidde ayri bir seviyeözetlerini zaten zelimir paylaşıyor youtubede de canlıda izlemek ayrı heyecanmış gördüm gördüm
elit olarak göremiyorum ben onu yinede ya 4 yıl önce konferans yarı final yaptırdı onun dışında süperstar seviyesinin ucunda ama değilEmbiidde ayri bir seviye
Gecenin bankosu zion Williams çıktı hic şut kacirmadi deyyuzzz bende murphy mi alsam zion mu alsam ikilemde kaldım murphy aldim oda yatacak kesin çok kötü bugun zion alsam ilk yarıdan gelmişti kuponvucevic oynadıgı süre boyunca cok verimli 7 yaptı. ama barnes 0 sayıyla devam ederken üzücü o da 2. yatan da o olacak
4 maci getireyimmitchell 17 ile 2. çeyreği kapattı ama 2li savunma var hep hani oynatmıyorlar. 25 lazım imkansız değil ama kolay değil.
barnes ilk isabetini buldu şuan 5de çeyrek başına 11 lazım onunda imkansız değil ama kolay değil
murphy 16da yarı yarıya tam.
vucevic 13de daha 2. çeyrek biterken rahat nefes aldırabilir.
Uyandığımda güzel senaryo ve imkansız değiller gelmiş olur umarım. GG wp