- 8,023
- 4,838
- 113
Yesaskıya girdik son gol mü acabaaa
Yesaskıya girdik son gol mü acabaaa
Kızlar 1-3 Tebriklerkızların maçının yayını bulamadim erkekleri izliyom golü de holi söyledi öyle fark ettim haha
Sen bilirsin dostum ama 250 250 yap kimsenin gönlü kalmasinHoli-Mert 250-250 mi istersiniz tek biriniz için çekiliş yapayım mı kendim ? @berdus27 müsait olunca papel no yolla dostum.
Maç vakti yarenlik edenler için çok teşekkürler bu arda
Kesene bereketHoli-Mert 250-250 mi istersiniz tek biriniz için çekiliş yapayım mı kendim ? @berdus27 müsait olunca papel no yolla dostum.
Dost bizimde meritqueende çekecek bakiye var ona da el atma şansın olurmuHoli-Mert 250-250 mi istersiniz tek biriniz için çekiliş yapayım mı kendim ? @berdus27 müsait olunca papel no yolla dostum.
Bol şanslar kralGameofbets'in 2000 yatır 500 freebet al olayını imkanım olan her gün yapmaya çalışıyorum. Arada üflediklerimiz geliyor 5-10 kazanç oluyor onlardan birinde son maça kaldık. Hayırlısı olsun Ekli dosyayı görüntüle 876842
Biz açalım dost ortak DM baskanlar buraya karışmıyor
benim dmde problemim oluyor böyle olduğunda yardımcı oluyorlardı umarım yeniden olacaklardır diye düşünüyorumBiz açalım dost ortak DM baskanlar buraya karışmıyor
Tamam o zaman bekleyelimbenim dmde problemim oluyor böyle olduğunda yardımcı oluyorlardı umarım yeniden olacaklardır diye düşünüyorum
He konuşma açıp beni alabiliyorsan dene bir istersen amaTamam o zaman bekleyelim
Kazancın daim olsun reis