Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet WhatsApp Hk.

34ESCOBAR34

CheGuevaraGibiKonuşuramaPabloEscobarGibiDavranırdı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
241
76
83
whatsap calındı baskasının elıne gecme ıhtımalı var nasıl gerı alınır sms gelıyor sonra 2 adımlı dogrulamay gıdıyor oda bana gelmıyor yardımcı olucak bırısı varmı

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,907
3,243
113
Ben vallahi kafayı yiyecem abi adamlar kumarda üç kuruş oynamak için WhatsApplarını bile satıyor,normal hayatta daha neler satıyorlardır çok merak ediyorum her gün şaşırmaya devam ediyoruz
7 8 ay öncesine kadar sırf bu işleri kosturuyordum hesap satın alma bütün cüzdanlar bankalar dahil baglantilarim çok saglamdi düşen adam donunu bile satar para etsin yeterki gaddar davraniodum trene binen demirden Korkmaz korkucaksan yapmicksn diye çok kişiyi yaktım yaptgm hiç bir işlemde parasını almayan olmadı taki bir büyüğüm bu senin colugundan çocuğundan çıkar bu işleri bırak dediğinde çocuğum rahatsizlandi denk gelmiş gibi o zaman dedim bitti bu işler benim için yani detay yaptm biraz bu işlerin içinde olduğum için eskiden kumarbaz adam satılabilecek para edicek herşeyi satar ve sonrasında yapmamış gibi hesabım.calindi vs yalanlarina sığınır Allah kurtarsın bu duruma dusenleri tek diyeceğim o

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,435
14,490
113
7 8 ay öncesine kadar sırf bu işleri kosturuyordum hesap satın alma bütün cüzdanlar bankalar dahil baglantilarim çok saglamdi düşen adam donunu bile satar para etsin yeterki gaddar davraniodum trene binen demirden Korkmaz korkucaksan yapmicksn diye çok kişiyi yaktım yaptgm hiç bir işlemde parasını almayan olmadı taki bir büyüğüm bu senin colugundan çocuğundan çıkar bu işleri bırak dediğinde çocuğum rahatsizlandi denk gelmiş gibi o zaman dedim bitti bu işler benim için yani detay yaptm biraz bu işlerin içinde olduğum için eskiden kumarbaz adam satılabilecek para edicek herşeyi satar ve sonrasında yapmamış gibi hesabım.calindi vs yalanlarina sığınır Allah kurtarsın bu duruma dusenleri tek diyeceğim o
Abi tamam iyi hoşta bizde oynuyoruz yani 7 yıldır oynuyorum 7 yıldır hattım aynı hattır ne banka yolu bilirim ne birisinden borç alırım nede kumar oynamak için birşeyler Satarım e tamam bu bağımlılıksa , bizde onların oynadığının fazlasını oynuyoruz belki yeri geliyor tamam para olmuyor ama ya maaşı bekleriz yada kod falan yapar para alırız bu başka bir boyut abi bunun kumarla falan alakası yok ben maddeye veriyorum madde bağımlısı insanlar kumarda işin içine girince böyle yapıyor tek başına kumar bir insanı bu kadar düşürmez ( bu arada bıraktığın iyi olmuş ağlayanın malı gülene hayretmez )

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,264
10,375
113
Abi tamam iyi hoşta bizde oynuyoruz yani 7 yıldır oynuyorum 7 yıldır hattım aynı hattır ne banka yolu bilirim ne birisinden borç alırım nede kumar oynamak için birşeyler Satarım e tamam bu bağımlılıksa , bizde onların oynadığının fazlasını oynuyoruz belki yeri geliyor tamam para olmuyor ama ya maaşı bekleriz yada kod falan yapar para alırız bu başka bir boyut abi bunun kumarla falan alakası yok ben maddeye veriyorum madde bağımlısı insanlar kumarda işin içine girince böyle yapıyor tek başına kumar bir insanı bu kadar düşürmez ( bu arada bıraktığın iyi olmuş ağlayanın malı gülene hayretmez )
Sen kumarbaz değilsin demek ki, kumar meraklısısın. Ben de hesap satmam çünkü gerizekalı değilim, hapse girmek, davalarla uğraşmak gibi bir niyetim yok.

Ama bin kere kart, kredi patlattım, faturaya ek cihaz al sat yaptım, her ay mobil ödeme bozdurdum, borç aldım. Kumar bağımlısı olan birinin bunları yapmama ihtimali 0.

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,435
14,490
113
Sen kumarbaz değilsin demek ki, kumar meraklısısın. Ben de hesap satmam çünkü gerizekalı değilim, hapse girmek, davalarla uğraşmak gibi bir niyetim yok.

Ama bin kere kart, kredi patlattım, faturaya ek cihaz al sat yaptım, her ay mobil ödeme bozdurdum, borç aldım. Kumar bağımlısı olan birinin bunları yapmama ihtimali 0.
Abi bu dediklerinde kabulde whatsap hattı banka hattı satmanın tek sebebinin kumar olduğunu düşünmüyorum senin bunları yapmanında kumarla alakası yok kumar oynamadan önce telefon alıp sattım paraya sıkışır yaparsın kredide çekersin al satta yaparsın buda farklı bir bakış açısı ama bak ne diyorsun hapis yatmak gibi bir derdim yok yani oynuyorsun ama kendine maddi açıdan zarar veriyorsun bunların ki bambaşka boyut yani akıl mantık dışı

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,901
96,593
113
Saddamın kaldığı mağaradan çıkma temiz Çakı var elimde dost bunun mecrası neresi nerede satabiliriz

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,907
3,243
113
Madde bağımlılığının ötesinde birşey sana şu kadar soyliyim adam bana eşinin hesabını satıyordu ve bile bile biz bu hesaplari nasıl kullandigimizi biliosun dememe rağmen düşmüşler bir hikayeler var vicdan azabı çekiyorum valla aklıma geldikçe uzun bı cezam var Yargıtayda heyette imzasını bekliyrm onaylanmasi için bu işleri anlatan bir kitap yazicam ciddi anlamda diyorum bak eşini annesini babasını ateşe atarmi bile bile yapıolar anlatsam bile inanilmick hikayeler var da Allah bizi affetsin işte bunlara konussanda anlamazlar anlayamazsın yani

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,125
1,514
113
yuh whatsapp hesabının satılabileceğini ilk defa okudum. merak ettim hocam detaya inmeden telefon numarasıyla açılabilen birşey nasıl satılabilirki anlatırmısın

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,907
3,243
113
yuh whatsapp hesabının satılabileceğini ilk defa okudum. merak ettim hocam detaya inmeden telefon numarasıyla açılabilen birşey nasıl satılabilirki anlatırmısın
Whatsap üzerinden ticari hesap oluşturuyorlar ve dolandırıcılık yapıyorlar internette 700 800 e whatsap satın alabiliiorsun ama mavi tık ve ticari hesap ekleyemiyorsun senin whatsamini da şu şekilde aliyrm ben giriş yapıyorum sen bana kodu veriyorsun içerdeyim 2 fa kuruyorum erişimin bitiyor hesaba ne yaparsan yap o saatten sonra bloke olmasını bekliyorsun ve bidaha o numara ile whatsapa ulasman milyonda 1 ihtimal bloke oluyor zaten hem satan kapatmaya çalışıyor hem alan kişinin yaptgi islemlerden şikayetlerden patlıyor acilmamak üzere

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,125
1,514
113
Whatsap üzerinden ticari hesap oluşturuyorlar ve dolandırıcılık yapıyorlar internette 700 800 e whatsap satın alabiliiorsun ama mavi tık ve ticari hesap ekleyemiyorsun senin whatsamini da şu şekilde aliyrm ben giriş yapıyorum sen bana kodu veriyorsun içerdeyim 2 fa kuruyorum erişimin bitiyor hesaba ne yaparsan yap o saatten sonra bloke olmasını bekliyorsun ve bidaha o numara ile whatsapa ulasman milyonda 1 ihtimal bloke oluyor zaten hem satan kapatmaya çalışıyor hem alan kişinin yaptgi islemlerden şikayetlerden patlıyor acilmamak üzere
anladım hocam çok teşekkür ettim bilgi için bende internetten bakındım çok şansa açılırsa 1 hafta bekleme demiş antivirüs programları o da çok sansa açılıyormuş bu tarz olaylarda. bilgi için teşekkür ederim tekrardan

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,809
2,725
113
whatsap calındı baskasının elıne gecme ıhtımalı var nasıl gerı alınır sms gelıyor sonra 2 adımlı dogrulamay gıdıyor oda bana gelmıyor yardımcı olucak bırısı varmı
2 .kod sana gelmiyorsa öbürüne nasıl gitmiş enterasan

34ESCOBAR34

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
241
76
83
Ben vallahi kafayı yiyecem abi adamlar kumarda üç kuruş oynamak için WhatsApplarını bile satıyor,normal hayatta daha neler satıyorlardır çok merak ediyorum her gün şaşırmaya devam ediyoruz
lan ne satması tel degısklıgı oldu calındı

34ESCOBAR34

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
241
76
83
Facebook çalınır , Instagram çalınır tiktok zart zurt hesaplari çalınırda ulan WhatsApp ı nasıl çaldırıyorsunuz ne işler yapıyorsunuz neyin peşindesiniz aklım vallahi almıyor
tel degısıklıgı