- 107,145
- 60,348
- 113
Grip diyor ortam adamı böyle etkiliyor iste@Saulalvarez
Burada olan arkadaşlardan bir grup kurar misin rica etsem dost, herkes teker teker Fix yazsın gondereyim
Grip diyor ortam adamı böyle etkiliyor iste@Saulalvarez
Burada olan arkadaşlardan bir grup kurar misin rica etsem dost, herkes teker teker Fix yazsın gondereyim
Sahtekar parayı buldu foruma girmez tabi. Para bitince gelip konuşmaya başlarHarbi o nerde kacirmazdi iste vurmaktan kafayi kaldiramadi
Ben cezasini kestim onun koyduk kara listeyeSahtekar parayı buldu foruma girmez tabi. Para bitince gelip konuşmaya başlar
Her demiri ateş eritir dost..önemli olan o ateşli hatun..neyse bu konuyu kapatak..güldük eğlendik..tadında kalsın..izleyen bayan yada kezbanlar olabilir..Valla ben bilmem tecrübem yok sadece mantık yürüttüm.o zaman damacana ile işini görsün bro genislemez yamultamazda adamin yaprağı demir deildir heralde
Kım oBen cezasini kestim onun koyduk kara listeye
Abuzer kadayıf
Üstünü çiz geç onun, yalakası porsuk da yokBen cezasini kestim onun koyduk kara listeye
Heeee şu gözlüklü bıde Brentford kayboldu dıyolar ona nolduAbuzer kadayıf
Dikacu da yok piyasadaAbuzer kadayıf
Anma şu ugursuzu banlandiHeeee şu gözlüklü bıde Brentford kayboldu dıyolar ona noldu
VurgunnnDikacu da yok piyasada
DdDikacu da yok piyasada
How muchVurgunnn
Brenfdorda maalesef pilav arabası çarptı hata onda olduğu için arabanın masrafı çıkana kadar pilavcı da servis elemanı olarak çalışıyorHeeee şu gözlüklü bıde Brentford kayboldu dıyolar ona noldu
Hee nerdesin be yasinimKazandınız mı dostlar
Aramızda dolaşıyor farkında değilsin dost 😄Anma şu ugursuzu banlandi
Little moneyHow much
Orasini sadece kenddisi biliyorHow much