- 42,179
- 16,331
- 113
Çok vaktim yok dostum zaten çalışıyorum, öbür taraf nere görmedim bileKanka burası bende sen diğerine geç 😁😁😁 şaka şaka
Çok vaktim yok dostum zaten çalışıyorum, öbür taraf nere görmedim bileKanka burası bende sen diğerine geç 😁😁😁 şaka şaka
Sen yoksan burası bende kanka 😁Çok vaktim yok dostum zaten çalışıyorum, öbür taraf nere görmedim bile
Sabah 7:30 akşam 17:30 çalışıyorum Allah'a şükür ama burası ilgi alanımAha prof geldi şansımız yarıya düştü sen hiç uyumuyon mu calismiyon mu gezmeye gitmiyon mi🤣
Hadi bakalım öyle olsunSen yoksan burası bende kanka 😁
Gezmeyi sevmem, yalnızlığı daha çok severim cebimde 100 k olsada evde alemimi yaparım , kitap okurum , film izlerim tanışalım istersen😂😂😂Aha prof geldi şansımız yarıya düştü sen hiç uyumuyon mu calismiyon mu gezmeye gitmiyon mi🤣
Ne iş yapıyorsun bende oraya geleyim hiç iş yapmiyon çünkü rol takip ediyon hep 🤣Sabah 7:30 akşam 17:30 çalışıyorum Allah'a şükür ama burası ilgi alanım
İşi bilmen lazım ben çalışmam çalıştırırım gelirsen işin zor 😂Ne iş yapıyorsun bende oraya geleyim hiç iş yapmiyon çünkü rol takip ediyon hep 🤣
Çok çok picaklarim seni niye zor olsun 🤣İşi bilmen lazım ben çalışmam çalıştırırım gelirsen işin zor 😂
Bende açarım göğsümü kalbimin tam orta yerine sapla derim ya😂Çok çok picaklarim seni niye zor olsun 🤣
Bol şans reis
Bol sans dost
Bol şans maçı bulup geliyorum