- 8,149
- 11,412
- 113
@fearjr1992 dostumun katkilariyla, hedefe ulaşmam halinde 2 dosta rol bakiyesi paslarim
Bol şans@fearjr1992 dostumun katkilariyla, hedefe ulaşmam halinde 2 dosta rol bakiyesi paslarim
Bol şans takipteyim@fearjr1992 dostumun katkilariyla, hedefe ulaşmam halinde 2 dosta rol bakiyesi paslarim
Bol şans@fearjr1992 dostumun katkilariyla, hedefe ulaşmam halinde 2 dosta rol bakiyesi paslarim
Bol şans reis@fearjr1992 dostumun katkilariyla, hedefe ulaşmam halinde 2 dosta rol bakiyesi paslarim
İkimiz varız 😊Sahgec Hakan da yoktur inşallah prof onlar
Rızık ordan dost sen ordan yürü 🤣🤣Mağazada calisiyom gelmez gelmez müşteri bastı az bekleyin
Bol şansların olsun dostum 🍀🙏@fearjr1992 dostumun katkilariyla, hedefe ulaşmam halinde 2 dosta rol bakiyesi paslarim
Hahaaaaa 😁😁😁Mağazada calisiyom gelmez gelmez müşteri bastı az bekleyin
Kanka burası bende sen diğerine geç 😁😁😁 şaka şakaBol şansların olsun dostum 🍀🙏
Aha prof geldi şansımız yarıya düştü sen hiç uyumuyon mu calismiyon mu gezmeye gitmiyon mi🤣Bol şansların olsun dostum 🍀🙏
Kötü zaman zaman bende yaşıyorum onu 🙏Mağazada calisiyom gelmez gelmez müşteri bastı az bekleyin