- 2,689
- 1,870
- 113
DORTMUND NET KAÇTI AQ
Sende kendimi gördüm kuzen bende aynı şeyleri yaptım sabaha sigara için arkadaştan istemiştim . Ama sana dm atmış olabilirim 😅😅Abi gecen gece roll yaptık güzeldi 7 8 k dagıttık gaza geldik herkese atmaya calıstım özelden de dağıttım herkesin gönlü olsun diye sabah bozukluklarla sigara aldım 🤣🤣🤣
Biz bizi bilioz ya o yeter kuzenBu isler boyle kardo vefa olacak insanda nicelerini kazan insallah🧿
Eyvallah abi inan kım atmıs ona da bakmadım çunku bılıyorum dayanamam ben kazanan arkadas bıle atmıssa bı yerden etiket atsın banaSende kendimi gördüm kuzen bende aynı şeyleri yaptım sabaha sigara için arkadaştan istemiştim . Ama sana dm atmış olabilirim 😅😅
Olmadımı olmuyor işte,sırf yattı adamlar sahada yaa(((üzüldüm veysel
@etiketimkankaEyvallah abi inan kım atmıs ona da bakmadım çunku bılıyorum dayanamam ben kazanan arkadas bıle atmıssa bı yerden etiket atsın bana
Saat 1 de rol yaparız
Ben attım Diom sen bana bak 😅Eyvallah abi inan kım atmıs ona da bakmadım çunku bılıyorum dayanamam ben kazanan arkadas bıle atmıssa bı yerden etiket atsın bana
Yarın iş bası yapcam bıyere kanka umarım kazanırsınSaat 1 de rol yaparız
Takip etmek isterdim kardeşim malum sabah kamu çalışmam var yaticam birazdan tekrar sana şimdiden bol şanslar 🙏🏼 ama sen bı dm ne bak 😉🤫Saat 1 de rol yaparız
Hani baslamadiSaat 1 de rol yaparız
Bakmıcam dedıTakip etmek isterdim kardeşim malum sabah kamu çalışmam var yaticam birazdan tekrar sana şimdiden bol şanslar 🙏🏼 ama sen bı dm ne bak 😉🤫
Çekim beklıyorumHani baslamadi
Tamam kanka bekliozÇekim beklıyorum
Sağlık olsun dostum