- 7,776
- 4,527
- 113
Abi kusura bakmayın 17 tane gelmıs kım atmıs ne atmıs ona da bakmadım bakmayacamda herkes arkadas burda herkese dokunumam bu forumda geceniz güzel olsunholi dm bak bi
Abi kusura bakmayın 17 tane gelmıs kım atmıs ne atmıs ona da bakmadım bakmayacamda herkes arkadas burda herkese dokunumam bu forumda geceniz güzel olsunholi dm bak bi
Heran aynı anda gelseee süper olur beee3 MAÇ 3 GOL HADİYİN LA
sen benimkine bak bi gökhannAbi kusura bakmayın 17 tane gelmıs kım atmıs ne atmıs ona da bakmadım bakmayacamda herkes arkadas burda herkese dokunumam bu forumda geceniz güzel olsun
MasallahAbi kusura bakmayın 17 tane gelmıs kım atmıs ne atmıs ona da bakmadım bakmayacamda herkes arkadas burda herkese dokunumam bu forumda geceniz güzel olsun
Çok geç kaldılar3 MAÇ 3 GOL HADİYİN LA
İnsallah kardesmAynen dost,dünkü kuponun acısını umarım bu kupondan çıkarırr
La ben hemsonm ben bile dm atmadm ne ara o kdr dm geldi 😂😂Abi kusura bakmayın 17 tane gelmıs kım atmıs ne atmıs ona da bakmadım bakmayacamda herkes arkadas burda herkese dokunumam bu forumda geceniz güzel olsun
Bin lira bile çektiğini söyle onlarca DM geliyorAbi kusura bakmayın 17 tane gelmıs kım atmıs ne atmıs ona da bakmadım bakmayacamda herkes arkadas burda herkese dokunumam bu forumda geceniz güzel olsun
Yaa az bi asılsalarr olacakta salıyorlar maçı heeppİnsallah kardesm
Abi gecen gece roll yaptık güzeldi 7 8 k dagıttık gaza geldik herkese atmaya calıstım özelden de dağıttım herkesin gönlü olsun diye sabah bozukluklarla sigara aldım 🤣🤣🤣La ben hemsonm ben bile dm atmadm ne ara o kdr dm geldi 😂😂
Bu isler boyle kardo vefa olacak insanda nicelerini kazan insallah🧿Abi gecen gece roll yaptık güzeldi 7 8 k dagıttık gaza geldik herkese atmaya calıstım özelden de dağıttım herkesin gönlü olsun diye sabah bozukluklarla sigara aldım 🤣🤣🤣
Tüh kaçırdık 😁😁😁😁Abi kusura bakmayın 17 tane gelmıs kım atmıs ne atmıs ona da bakmadım bakmayacamda herkes arkadas burda herkese dokunumam bu forumda geceniz güzel olsun
Her gole sevındık bozuklarıda harcamısAbi gecen gece roll yaptık güzeldi 7 8 k dagıttık gaza geldik herkese atmaya calıstım özelden de dağıttım herkesin gönlü olsun diye sabah bozukluklarla sigara aldım 🤣🤣🤣
Haydi aksınHepsi 1 gol he
Tothenam varsa kaçınHaydi aksın