- 1,743
- 549
- 113
Sırayla gelicek şimdi goller
Bakalım hayırlısıbaşkan napoli deplasmanda skora yatadabilir
napoli yatamaz sebebi de ev 10 kişi ayrıca ev pota sınırında mutlak basacaktır 10 kişi de olsa zaten aktif oynayan napoli en az 2 tane daha atarbaşkan napoli deplasmanda skora yatadabilir
Olacağı varsa bir nefestee olur biter,,bakalım,görelimmHadi gollerle başlasın inşallah
Bende öyle düşünüyorumnapoli yatamaz sebebi de ev 10 kişi ayrıca ev pota sınırında mutlak basacaktır 10 kişi de olsa zaten aktif oynayan napoli en az 2 tane daha atar
inş dediğin gibi olur ama korkuyorum ben o maçtannapoli yatamaz sebebi de ev 10 kişi ayrıca ev pota sınırında mutlak basacaktır 10 kişi de olsa zaten aktif oynayan napoli en az 2 tane daha atar
abi ev 10 kişi napoli neyine yatacak alla seninş dediğin gibi olur ama korkuyorum ben o maçtan
napoli sürekli takip ettiğim takım deplasmanda öne geçince yatıyolar 3e 2 pozisyonda gitmiyolar ileri süreye oynuyolar adilerAga herkes napoliden en zoru demiş bana gore en kolayı napoli rahat gelir
İnşallah geleceknapoli sürekli takip ettiğim takım deplasmanda öne geçince yatıyolar 3e 2 pozisyonda gitmiyolar ileri süreye oynuyolar adiler
copenag atsa napolide atar ama skorada yatabilir şu an inş yatmazabi ev 10 kişi napoli neyine yatacak alla sen
Aga sen arkana yaslan 45 dakika sonra siteye git paranı çek
inşşİnşallah gelecek