Veyselim gelmiş buHesapta küsurat kalmış kesin tutar öylesine oynadığım için Ekli dosyayı görüntüle 922214
Hollanda ligi normal tnriker diyekim simdidenHesapta küsurat kalmış kesin tutar öylesine oynadığım için Ekli dosyayı görüntüle 922214
Saolasin kralllHollanda ligi normal tnriker diyekim simdiden
Bol şansHesapta küsurat kalmış kesin tutar öylesine oynadığım için Ekli dosyayı görüntüle 922214
Eyvallah kralll gelirse yapariz bı 12 oran açtiririz bı roll 😁❤Veyselim gelmiş bu
280 orandan aşagısı heyecanlandırmıyor beniEyvallah kralll gelirse yapariz bı 12 oran açtiririz bı roll 😁❤
Ah be dost hatirlatma bagrim yaniyyyy280 orandan aşagısı heyecanlandırmıyor beni
Bol şanslarHesapta küsurat kalmış kesin tutar öylesine oynadığım için Ekli dosyayı görüntüle 922214
Bol şans Kısmet o kadar demek kiHesapta küsurat kalmış kesin tutar öylesine oynadığım için Ekli dosyayı görüntüle 922214
Söndüreyim ister misin 😀Ah be dost hatirlatma bagrim yaniyyyy
Eyvallah dostum sağolasınBol şans Kısmet o kadar demek ki
Fenerliler ilgimi cekmiyor Galatasaray olsaydı olabilirdi dost 😁Söndüreyim ister misin 😀
Jajahahaha olaya bak hepsi 2 şer golHesapta küsurat kalmış kesin tutar öylesine oynadığım için Ekli dosyayı görüntüle 922214
Şerefsiz bunlar dost ya 😁Jajahahaha olaya bak hepsi 2 şer gol
500 bassan tek goldennyatadınŞerefsiz bunlar dost ya 😁
Bol şanslarHesapta küsurat kalmış kesin tutar öylesine oynadığım için Ekli dosyayı görüntüle 922214
KüstümFenerliler ilgimi cekmiyor Galatasaray olsaydı olabilirdi dost 😁
Aman dost küsme rol acacaz dahaKüstüm