- 243
- 139
- 43
Kanka 300 lirayı 1.50 cevir cevir oyna yapasım gelmedi dedim yatıcaksam böyle yatayım😂Hoca ben cahil bir insanım,kupondan birşey anlamadım.Milli takımın bir çok etken bir araya gelmesiyle gruplardan çıktığına benzer birşey olur kupon gelirse.
Baktım kanka tamamen ters oynadım belki şaşırtırPanaitolikostan yatar reis karşılaşmalarına bak genelde golsüz geçiyor
Kazanmasakda takip etmek heycanlı slotdan iyidirBol şansın olsun tabii keşke kazansan 👏👏
Bol şans yinede kardeşimBaktım kanka tamamen ters oynadım belki şaşırtır
Yanıltmadı kanka hep böyle oluyor önceki karsılaşmalar alt ise üst üst ise altBol şans yinede kardeşim
Eyw kankaBol şans hocaa
önceki maçlar alttı bu da alt bitti ben mi yanlış bakıyorum ?Yanıltmadı kanka hep böyle oluyor önceki karsılaşmalar alt ise üst üst ise alt
sadece inter maçı korkutuyor
Tebrik ederim kanki ben büyük ihtimalle sakarya macına yattım Qpr bir gol daha atar
Tebrikler tutmuş
Dur daha bitmedi maçTebrikler tutmuş
Oranlar çok iyiymiş ama he 20 dkda maçı vermes heralde nottingham.2. yarı rölanti geçiyor şut bile yok.ama ev ilk yarı çok iyiydi
Zorlu maçtı reis geldi sayılır ama şükürOranlar çok iyiymiş ama he 20 dkda maçı vermes heralde nottingham.2. yarı rölanti geçiyor şut bile yok.ama ev ilk yarı çok iyiydi