- 4,003
- 2,150
- 113
kıral dmden sana cok komik bir video attım bakar mısın
Sende mi onu attın laLazer mı kovalıyop
Kopyayla won çektin ağa sendeBende kaç önü almayı düşünüyordum baktım maç başlamış sonra unuttum
Kafa zehir masallah puahaTüm Ödülü sana atar sen dağıtım konusu açarsın puhahaha![]()
2k küsur kasa vardı yatar falan dedim o kadarını bastımFazla ataydın keske
Yaratıcı olkıral dmden sana cok komik bir video attım bakar mısın
Adminlere para atıp shellaca çekiliş konusu açtırabilir anca. Bu konuda olmaz amaKonuyu ilk beğenen kisi benim de cekilis olmaz diyoruz hala cekilis diyorsunuz bu konuda cekilis olmaz diyoruz
Yok kanka ben sedat peker gıbı konusan bebek attımSende mi onu attın la
Kişiler belli amaAdminlere para atıp shellaca çekiliş konusu açtırabilir anca. Bu konuda olmaz ama
Kendisi konuda kime gonlu isterse odul atar konu kapanır dostAdminlere para atıp shellaca çekiliş konusu açtırabilir anca. Bu konuda olmaz ama
@Erhan2121 küsüratı atsın da bi rol yap da kazanalımKonuyu ilk beğenen kisi benim de cekilis olmaz diyoruz hala cekilis diyorsunuz bu konuda cekilis olmaz diyoruz
Konuyu değiştirelim 😅😅😅Konuyu ilk beğenen kisi benim de cekilis olmaz diyoruz hala cekilis diyorsunuz bu konuda cekilis olmaz diyoruz
Ooo iyiymiş en az 1 k sı var deseneYok kanka ben sedat peker gıbı konusan bebek attım
SENDEN ÇALDIM HİÇ DÜŞÜNEMEDİM BİŞEY BENİM VİDEO DAHA KOMİKTİR AMAYaratıcı ol
Sen dun bize odul atacaktin bak unutmuştum ne oldu o iş puaha@Erhan2121 küsüratı atsın da bi rol yap da kazanalım