7 üst girdim iade kaldı 🤣🤣 güzel oranı vardı 2 gole gireyim dedim hazır kırmızı varken@Vale61 çekim talebi oluşturuldu mu yoksa all in gs 5. Gole mi girildi dostum ahahsjd 🤣
7 üst girdim iade kaldı 🤣🤣 güzel oranı vardı 2 gole gireyim dedim hazır kırmızı varken@Vale61 çekim talebi oluşturuldu mu yoksa all in gs 5. Gole mi girildi dostum ahahsjd 🤣
tebrikler dost bi rolune talibim7 üst girdim iade kaldı 🤣🤣 güzel oranı vardı 2 gole gireyim dedim hazır kırmızı varken
oynamış 7 üst iade kalmış@Vale61 oynadin mi daha dost
İade verdiyse iyi dostt cekk paraniu7 üst girdim iade kaldı 🤣🤣 güzel oranı vardı 2 gole gireyim dedim hazır kırmızı varken
Bı rolll alirmiyiz senden7 üst girdim iade kaldı 🤣🤣 güzel oranı vardı 2 gole gireyim dedim hazır kırmızı varken
Benim yorumu görüp bi 20k soksan gs 5. Gole 5 orandan efsane olabilir miş dostum be7 üst girdim iade kaldı 🤣🤣 güzel oranı vardı 2 gole gireyim dedim hazır kırmızı varken
Bol şanslarPsg maçı çok güven vermedi dayanamadım son anda teklide aldım Gs maçını iyi ki de almışım
Herkese bol şans
Fotodaki kediye verilmez mii 😍@Vale61 neyse kedilere mamamız varmı yokmu onu de hele dağılalım dostum çok mutluyum şuanda 🤣😍😍
Balım kırmızı noktamız kardeşimmmmmFotodaki kediye verilmez mii 😍
Hizini alamadi rovansta gsye ust girmeye basladi 😀11maçlarına kupon hazırlıyo heralde
Miyavv@Vale61 neyse kedilere mamamız varmı yokmu onu de hele dağılalım dostum çok mutluyum şuanda 🤣😍😍