- 41,423
- 15,943
- 113
😍😍😍Hiç heyecan bile yaratmadı ne maçmış la
😍😍😍Hiç heyecan bile yaratmadı ne maçmış la
Nasıl yaniAsane maçına 20k bastircak betco kalmadı elimde
Leverkusen atarmiNasıl yani
Nerden oynuyon reis maxa basınca 6056.61 kuruş falan görmekten bıktım NBL avustralyaya basamiyorum mesela majore bastıriyor Roma roket betparibu falan oynuyomNasıl yani
Betzula betbox bakNerden oynuyon reis maxa basınca 6056.61 kuruş falan görmekten bıktım NBL avustralyaya basamiyorum mesela majore bastıriyor Roma roket betparibu falan oynuyom
Betzuladan mimliyim çok aldık 5tl bastırıyorBetzula betbox bak
Betbox icin saolBetzula betbox bak
Arada betyaptan oynuyorum limiti en yüksek o var. Her maça 1 milyon basabiliyon ama çok nadir oynarım orada param hiç kalmadı ama max 60 çekmişimdir üstünü öder mi ödemez mi bilmemNerden oynuyon reis maxa basınca 6056.61 kuruş falan görmekten bıktım NBL avustralyaya basamiyorum mesela majore bastıriyor Roma roket betparibu falan oynuyom
Bol şans iyi akşamlar exdostArada betyaptan oynuyorum limiti en yüksek o var. Her maça 1 milyon basabiliyon ama çok nadir oynarım orada param hiç kalmadı ama max 60 çekmişimdir üstünü öder mi ödemez mi bilmem
İns büyük parayı orada bulmazsin mümkün değil ödemezArada betyaptan oynuyorum limiti en yüksek o var. Her maça 1 milyon basabiliyon ama çok nadir oynarım orada param hiç kalmadı ama max 60 çekmişimdir üstünü öder mi ödemez mi bilmem
zorda yinede şansını cok zorlamaArada betyaptan oynuyorum limiti en yüksek o var. Her maça 1 milyon basabiliyon ama çok nadir oynarım orada param hiç kalmadı ama max 60 çekmişimdir üstünü öder mi ödemez mi bilmem
Ödemez knk holigan tümbete yönelArada betyaptan oynuyorum limiti en yüksek o var. Her maça 1 milyon basabiliyon ama çok nadir oynarım orada param hiç kalmadı ama max 60 çekmişimdir üstünü öder mi ödemez mi bilmem