Ne alaka taşkınlık çıkaran konudan banlanir abartılacak birşey yokburda cok mevzu cıkar birkaç güne banlar havalarda ucusur
A,s hayırlı sabahlar dosts.a hayırlı sabahlar
Rahat atlar 5 defans cikarim vermem maci aynisini dusunuyordur okanbugun galatasaray tur atlar mi ne diyorsunuz? ben gsliyim avantaj bizde 3 fark var ama yine de korkuyorum belli olmaz adamlar yemeden 3 4 tane atarlarsa kötü olur valla umarjm korktuğum basima gelmez
Banada 72 odediS a Şu jojo'nun lan şantei oyunu yok mu kesinlikle almayın iki kere oyuna girdi birinde 60 ödedi birinde 72 ödedi hiçbir şekilde ödemiyor bu kodu kesinlikle almayın bilginiz olsun
bence de öyle yapması lazim juventus cok baskılı oynayacaktir eminim ama tabi o süreçte 1 2 gol bulursak süper olurRahat atlar 5 defans cikarim vermem maci aynisini dusunuyordur okan
Yok dostum juvede handi 3 4 yapacak güç yokbugun galatasaray tur atlar mi ne diyorsunuz? ben gsliyim avantaj bizde 3 fark var ama yine de korkuyorum belli olmaz adamlar yemeden 3 4 tane atarlarsa kötü olur valla umarjm korktuğum basima gelmez
cok potansiyelli bir oyun yalniz abi öderse sağlam öder hacksaw ve no limit bu iki sağlayıcı cok zor bonusa girer ama gününde olursa paranın altında kalirsinS a Şu jojo'nun lan şantei oyunu yok mu kesinlikle almayın iki kere oyuna girdi birinde 60 ödedi birinde 72 ödedi hiçbir şekilde ödemiyor bu kodu kesinlikle almayın bilginiz olsun
Bide kiziyorlar. Gunduz cuvala mi girdi. Aramaninda bir saati var. Iyi yapnissiniz biraz daha sövünBetador denen site gece vakti Aradı diye sövdük yaptıkları şeye bakın uçak moduna aldık öyle kesildi aramalar Ekli dosyayı görüntüle 936091
3 4 atsalarda her türlü 2 tane de biz atarız yine tur atlariz zaten bana bu yil çeyrek final oynarız gibi geliyor bakalimYok dostum juvede handi 3 4 yapacak güç yok
Gsde sağlam oynuyor
No limit ve hacksaw pragmaticten daha çöptür ömrüm boyunca o sağlayıcılardan para kazanan en fazla 2 kişi gördüm .cok potansiyelli bir oyun yalniz abi öderse sağlam öder hacksaw ve no limit bu iki sağlayıcı cok zor bonusa girer ama gününde olursa paranın altında kalirsin
Bir sonraki turda tothenam gelirse yüzde 50 onuda geçebilir, Liverpool gelirse çeyrek final imkansiz3 4 atsalarda her türlü 2 tane de biz atarız yine tur atlariz zaten bana bu yil çeyrek final oynarız gibi geliyor bakalim
inşallah en azindan çeyrek finale çıkalim yalniz bodo bu senenin surpriz takımı gibi geliyor bana yari final felan oynayabilir bodoBir sonraki turda tothenam gelirse yüzde 50 onuda geçebilir, Liverpool gelirse çeyrek final imkansiz