Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Üyeler Arası Sohbet Konusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,516
1,502
113
Jojo bugün ilk defa ikinciyi verdi uzun süre sonra gittik le santa aldık tabi 40 tl verip gönderdi. Sweet harici alınmaz ya

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,453
3,816
113
bugun galatasaray tur atlar mi ne diyorsunuz? ben gsliyim avantaj bizde 3 fark var ama yine de korkuyorum belli olmaz adamlar yemeden 3 4 tane atarlarsa kötü olur valla umarjm korktuğum basima gelmez

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,061
1,127
113
Eski zamanlarda küfür serbest konusu vardi bir forumda 😅millet sövüp rahatliyordu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,572
31,917
113
S a Şu jojo'nun lan şantei oyunu yok mu kesinlikle almayın iki kere oyuna girdi birinde 60 ödedi birinde 72 ödedi hiçbir şekilde ödemiyor bu kodu kesinlikle almayın bilginiz olsun

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,453
3,816
113
S a Şu jojo'nun lan şantei oyunu yok mu kesinlikle almayın iki kere oyuna girdi birinde 60 ödedi birinde 72 ödedi hiçbir şekilde ödemiyor bu kodu kesinlikle almayın bilginiz olsun
cok potansiyelli bir oyun yalniz abi öderse sağlam öder hacksaw ve no limit bu iki sağlayıcı cok zor bonusa girer ama gününde olursa paranın altında kalirsin

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,215
14,227
113
cok potansiyelli bir oyun yalniz abi öderse sağlam öder hacksaw ve no limit bu iki sağlayıcı cok zor bonusa girer ama gününde olursa paranın altında kalirsin
No limit ve hacksaw pragmaticten daha çöptür ömrüm boyunca o sağlayıcılardan para kazanan en fazla 2 kişi gördüm .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...