- 2,500
- 1,489
- 113
Hee şimdi anladım böcüğümSen olayı anlamadın sanırım 7 24 forumda çicem
Hee şimdi anladım böcüğümSen olayı anlamadın sanırım 7 24 forumda çicem
Usta bunlar o. çocuğu başka bişey değil bende amkbete sövdüydüm dk da 10 20 sms geliyor diye sövdükten sonra direkt ekrana açılan flash sms yollamaya başladılar buraya bak amk diye altta da site linkiBetador denen site gece vakti Aradı diye sövdük yaptıkları şeye bakın uçak moduna aldık öyle kesildi aramalar Ekli dosyayı görüntüle 936091
Herkeste ayniarkadaşlar forum sizdede arada gidiyormu siteye giremiyorum 5-6 saattir
Sen olayı anlamadın sanırım 7 24 forumda çicem
Zombi meto hiç uyumuyor sankiMetinim 7 24 açık petrol bayisi gibisin
Para uyutmuyor demi metoZombi meto hiç uyumuyor sanki
Para ödüyorsun veriyorBU katılım evi kurasiz nasıl araba veriyor bilen var mı sürekli karşıma çıkıyor
Kura varmış birde ne zaman çıkacağı belli değil çevremde alanlar oldu ama muhabbettim yok birde kurasiz varmış belli bir Yüzde ile öğrenemedim fırsat bulupPara ödüyorsun veriyor
Ara ödemesi felan varKura varmış birde ne zaman çıkacağı belli değil çevremde alanlar oldu ama muhabbettim yok birde kurasiz varmış belli bir Yüzde ile öğrenemedim fırsat bulup
600luk araba yeter ama ne kadar önden istiyor onu öğrenmem lazım taksiti sen belirliyormusunAra ödemesi felan var
Ah bizde de olsa da uyumasa jojo 30 verdi bunu verdi diye yarınki kod hakkımızı yerse isyan çıkarırım heePara uyutmuyor demi meto
Banada 12 verdi kod işleri boş işler ama olmayınca bir umut diyosun işte yapcak bir şey yok kardeşimAh bizde de olsa da uyumasa jojo 30 verdi bunu verdi diye yarınki kod hakkımızı yerse isyan çıkarırım hee
Olmadığından değil ya prensip edindim iftardan önce kod almaya bile yeltenmiyorum, cepten hiç bir siteye 5 kuruş yatırmoyorım, barı açıyorum babamı da yanıma alıyorum. 😆😆Banada 12 verdi kod işleri boş işler ama olmayınca bir umut diyosun işte yapcak bir şey yok kardeşim
20 bin TL taksitle 40 aylık araç için 60 bin TL ödeme istiyordu en sonKura varmış birde ne zaman çıkacağı belli değil çevremde alanlar oldu ama muhabbettim yok birde kurasiz varmış belli bir Yüzde ile öğrenemedim fırsat bulup
Bilgm yok600luk araba yeter ama ne kadar önden istiyor onu öğrenmem lazım taksiti sen belirliyormusun
Sen de bu aralar fısıldamıyonmu yoksa gizli gizli arka perdeden mi fısıldıyon sesin çıkmıyor😁Para uyutmuyor demi meto
Fısıldayan adam Le santa kod ile mi uğraşır?Sen de bu aralar fısıldamıyonmu yoksa gizli gizli arka perdeden mi fısıldıyon sesin çıkmıyor😁
Gerekli cevap ilgili birimler tarafından detaylıca verilmiştir 😆Sen de bu aralar fısıldamıyonmu yoksa gizli gizli arka perdeden mi fısıldıyon sesin çıkmıyor😁
Forum tarihinin en mantıklı cevabı 😆Fısıldayan adam Le santa kod ile mi uğraşır?