- 40,980
- 14,791
- 113
Ah ah nerde o şans parasızlıktan erken uyumaya başladımkeskin dayım parayı vurmuş gibi bi halin var hayırdır![]()
Ah ah nerde o şans parasızlıktan erken uyumaya başladımkeskin dayım parayı vurmuş gibi bi halin var hayırdır![]()
bende sigarayı bıraktım ıcmıyorum dunden beriAh ah nerde o şans parasızlıktan erken uyumaya başladım
Parasızlıktan nereye saracagimi bilmiyorumDayı keyfin nasıl dm açık ona göre 🤣
Enişte sinirli. Yoktur onda daParasızlıktan nereye saracagimi bilmiyorum
Enişte vurmuş parayı sesi cikmiyor Yasinin
Kumarı bırakırım sigarayı bırakamambende sigarayı bıraktım ıcmıyorum dunden beri
Eniştenin benim gibi basireti bağlanmışEnişte sinirli. Yoktur onda da
nefes darlığı yapıyorKumarı bırakırım sigarayı bırakamam
Cokmi içiyorsunnefes darlığı yapıyor
Sağlık önemli bu nalet slotu oynarken bende çok iciyorumnefes darlığı yapıyor
2 paket günlükCokmi içiyorsun
o da ayrı dert. gece son 2000 i 17 yaptım 100 100 asılıyordum 15 dkda 5 tane sigara icmisim istesen denesen icemezsınSağlık önemli bu nalet slotu oynarken bende çok iciyorum
Çok ya dost senin yaşında genç ilersi için sıkıntı birde hareketsiz sen büyük sikinti2 paket günlük
dayı 20 30 bandına şarjı çok iyi giden bi android var mı anlar mısın telefon işindenÇok ya dost senin yaşında genç ilersi için sıkıntı birde hareketsiz sen büyük sikinti
Ben deyil cocuklara sormam lazım telefoncu onlardayı 20 30 bandına şarjı çok iyi giden bi android var mı anlar mısın telefon işinden
Huwai nova ya 91 bunu araştır başkandayı 20 30 bandına şarjı çok iyi giden bi android var mı anlar mısın telefon işinden
bi sor bakalım para denkleyip bi tane şarj sorunu olmayan telefon alacağım yakın zamandaBen deyil cocuklara sormam lazım telefoncu onlar
huawei google uygulamaları calısmıyordu aynı mı halenHuwai nova ya 91 bunu araştır başkan
Akşam bilgi veririmbi sor bakalım para denkleyip bi tane şarj sorunu olmayan telefon alacağım yakın zamanda
Gsspace var huwai de aynı Google uyumaları indirip kullanırsınhuawei google uygulamaları calısmıyordu aynı mı halen