- 16,041
- 4,738
- 113
Cherekov bu kadar iyi oynadığı maç yoktur aq dedim ya bugün masa tenisi girme sakinHarbiden tersmiş kodumun maçları cherevkoya baksana adam aslan kesildi ben oynasam sayı alamaz
Cherekov bu kadar iyi oynadığı maç yoktur aq dedim ya bugün masa tenisi girme sakinHarbiden tersmiş kodumun maçları cherevkoya baksana adam aslan kesildi ben oynasam sayı alamaz
Harbi diyom sana cherevko +4.5 oynardım normalde set başlarında adam inadına 7 8 fark yerdiCherekov bu kadar iyi oynadığı maç yoktur aq dedim ya bugün masa tenisi girme sakin
İnşallah reis kort tenis maçları var kaçırma derim Serena Williams bugün 2-0 setlerde alır.degerlendir mutlakaNeyse akşam üstü toparlarız inş
Normal tenis oynamıyom ben sevmiyonİnşallah reis kort tenis maçları var kaçırma derim Serena Williams bugün 2-0 setlerde alır.degerlendir mutlaka
Bugün bende Liga pro da denedim üst oynadığım maç her set 11-9 12-10 gibi bitiyordu ama 3-0 bitt bir set bile vermedi bugün bozuk masaHarbi diyom sana cherevko +4.5 oynardım normalde set başlarında adam inadına 7 8 fark yerdi
Doğru evet ama denemeni isterim geç sonuçlanıyo evet ama en azından şike yok bir şey yokNormal tenis oynamıyom ben sevmiyon
Sağlık olsun reis Konu KİLİT.Neyse akşam üstü toparlarız inş