- 87,092
- 30,511
- 113
Acıklamanı yapsaydın zaten takmazdım gecmıs olsun1 ay hastane yattım bi ara watsapım vardı sende ordan yazsaydın haber alırdın
Acıklamanı yapsaydın zaten takmazdım gecmıs olsun1 ay hastane yattım bi ara watsapım vardı sende ordan yazsaydın haber alırdın
20Sen kaç, adım istersin
Tmm dost 20 de 20 geliyo birazdan
Kronik pankreatit var bende. Daha doğrusu akuttu, kroniğe döndüGeçmişolsun hayırdır
Teşekkürler bu arada @Umutks41Kronik pankreatit var bende. Daha doğrusu akuttu, kroniğe döndü
Allah şifa versin reis, dikkat etKronik pankreatit var bende. Daha doğrusu akuttu, kroniğe döndü
Bol kazanç diliyrm o zmnTmm dost 20 de 20 geliyo birazdan
Geçmiş olsun hocam Allah bir an önce şifasını verir inşallahKronik pankreatit var bende. Daha doğrusu akuttu, kroniğe döndü
Ne diyosun sen Recep senden 50 lira mı kıskanıcam sana heralde 10 katını atmışımdır şimdiye kadar? Ben ölüyodum diyorum adam açıklama diyo, daha yeni yeni kendime geliyorum şurda 3-5 gündür siteye giriyorum. Neyse sağolAcıklamanı yapsaydın zaten takmazdım gecmıs olsun
Eyvallah hocam sağolGeçmiş olsun hocam Allah bir an önce şifasını verir inşallah
Geçmiş olsun kardeşimKronik pankreatit var bende. Daha doğrusu akuttu, kroniğe döndü
Sağolasın hocamGeçmiş olsun kardeşim
Ooo bol sans umut bey sahalara donmussunBol şans