- 47,649
- 52,030
- 113
2.geceye para yetmez dostTek gecelik mi dost
Tek posta yazsa olurmus dost tovbe Allahım Yoneticilerimizden anlayis bekliyoruz😁2.geceye para yetmez dost![]()
bu paraya gösterir devamı gelmez yarısında toparlanır giderler İhtiyar dostTek posta yazsa olurmus dost tovbe Allahım Yoneticilerimizden anlayis bekliyoruz😁
31 basmis zaten dost kendince civiyi civiyle sokecek 😃😁bu paraya gösterir devamı gelmez yarısında toparlanır giderler İhtiyar dost![]()
başka türlüsü kurtarmaz zaten dost31 basmis zaten dost kendince civiyi civiyle sokecek 😃😁
bende üst oynadım o maça dostingiltere çekya macına 2 saniye bakınca kupon yatıyorbolsans
Umut bayagidir yoksun işemi girdin
Aynen dayı bu hafta gececiyim ilk molaya cıktım mola saati hariç telefon yasak nasıl Bi işse öyle molalarda bakayım diye Bi kupon yaptımUmut bayagidir yoksun işemi girdin
Hayirlis olsun.bol sansAynen dayı bu hafta gececiyim ilk molaya cıktım mola saati hariç telefon yasak nasıl Bi işse öyle molalarda bakayım diye Bi kupon yaptım
Müdürün kulağına eğil ve yavaşça fısılda dostAynen dayı bu hafta gececiyim ilk molaya cıktım mola saati hariç telefon yasak nasıl Bi işse öyle molalarda bakayım diye Bi kupon yaptım
kesin öledir molalarda 😂😂Aynen dayı bu hafta gececiyim ilk molaya cıktım mola saati hariç telefon yasak nasıl Bi işse öyle molalarda bakayım diye Bi kupon yaptım