- 47,649
- 52,030
- 113
Kafama girdin 10 liramı çöp ettin affettirirsin umarım kendinihakaketen umut hepsınde gol oldu gol olmayan 3 macıda bulmussun hakıkayten var sende bısey![]()
Kafama girdin 10 liramı çöp ettin affettirirsin umarım kendinihakaketen umut hepsınde gol oldu gol olmayan 3 macıda bulmussun hakıkayten var sende bısey![]()
Ali dost atip tutmaz 10 verirsin 100 döner bilen bilir biz bilmiyoz😁Kafama girdin 10 liramı çöp ettin affettirirsin umarım kendini
Sao maçı kaldi sadece oda olursa imkansizi başarcan dost param olsa saoya gözü kapalı 10k basardim 0.5 üst e😁Köre oynatsam tutmuştu kupon
🤣🤣🤣Köre oynatsam tutmuştu kupon
Tmm dayı bu kadar üstüme gelmeyanı sokaktan 5 yasında cocuga desenkı mac sec emın ol sectıgı maclardan bır tanesı yatardı heralde yada yatmazdı .sen hıc oynama bunu bence![]()
10 tlyi ayarla dost konuyu degistirme😁yanı sokaktan 5 yasında cocuga desenkı mac sec emın ol sectıgı maclardan bır tanesı yatardı heralde yada yatmazdı .sen hıc oynama bunu bence![]()
Ali sever öyle yerden yere vurmayı 😁Tmm dayı bu kadar üstüme gelme
Ben belki bu 10 lirayı masa tenisinde katlayacaktım kafama girdi gelip10 tlyi ayarla dost konuyu degistirme😁
Haklısın dost 5 tlyi 150 yapan 10 tlyi en az 250 yaparBen belki bu 10 lirayı masa tenisinde katlayacaktım kafama girdi gelip
yarın hatırlat 10 tl atayımBen belki bu 10 lirayı masa tenisinde katlayacaktım kafama girdi gelip
Hatırlatırım dayı haberin olsunyarın hatırlat 10 tl atayım![]()
bakma valla sınırden guluom aksamustunden berı kac kupon yaptın yattın ben evde boyle durumlarda ıllakı bı bardak kırıomHatırlatırım dayı haberin olsun
Noldu avrupa fatihine dost 😁bakma valla sınırden guluom aksamustunden berı kac kupon yaptın yattın ben evde boyle durumlarda ıllakı bı bardak kırıom![]()
o grubu kurdugumuz gunden berı kurudumNoldu avrupa fatihine dost 😁
Dost forumda biz haric 10k vurmayan kalmadiBitane gol olsun heyecan yapayım bu nedir